Καλάθια ενίσχυσης… του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Μεταμόρφωσης
Αθλητισμός

Καλάθια ενίσχυσης… του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Μεταμόρφωσης

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο Μεταμόρφωσης «Κώστας Αρβανίτης», παρουσία πολλών θεατών, πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Στην αθλητική αυτή εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Δήμος Μεταμόρφωσης και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, συμμετείχαν οι ομάδες του ΣΠΑΚΕ (Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος) και της ΟΠΚΜ (Ομάδα Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Μεταμόρφωσης).

Κατά τη διάρκεια του αγώνα βραβεύτηκαν τόσο ο ΣΠΑΚΕ και ο ΓΑΟ Κουκουβαούνων, όσο και οι διεθνείς παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές Γιώργος Κουκλάκης και Σάκης Τζαλαλής, για το σπουδαίο αθλητικό και κοινωνικό τους έργο.

Στην ανάπαυλα των ημιχρόνων παρουσιάστηκε πρόγραμμα ακροβατικής γυμναστικής από τον τοπικό σύλλογο «ΦΟΜ Κότινος», στον οποίο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.

Προηγήθηκε φιλικό παιγνίδι ανάμεσα σε ομάδες υποδομών του ΓΑΟ Κουκουβαούνων και του Πανερυθραϊκού.

Με την ομάδα ΣΠΑΚΕ που είχε ως προπονητή τον Μιχάλη Κυρίτση (πρόεδρος του ΣΠΑΚΕ) αγωνίσθηκαν οι: Παπανικολάου Δημήτρης, Τζαλαλής Σάκης, Βουρτζούμης Βαγγέλης, Κατσουλίδης Νίκος, Αγιασωτέλης Γιώργος, Κομματάς Γιάννης, Παντελιάδης Σπύρος, Αντωνίου Οδυσσέας, Στρατής Νίκος, Κουτσόπουλος Μανώλης, Καλογερόπουλος Μανώλης, Μπουγιούκος Βασίλης, Μπουρμπούλης Αλέκος και Γκολογιάννης Χρήστος.

Με την ομάδα των παλαιμάχων Μεταμόρφωσης αγωνίσθηκαν οι:  Κουκλάκης Γιώργος, Τσαμαλής Κώστας, Παύλου Γιάννης, Φωτόπουλος Ανδρέας, Μυστιλόγλου Χάρης, Οικονομάκης Νίκος, Δαρβίρης Δημήτρης, Βλάχος Γιάννης, Σταθάτος Σωτήρης, Οδυσσέας Νάτσκας και Καραλιότας Τάσος, ενώ κοουτσάρισε ο Γιώργος Κουκλάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet