Μεγάλος αριθμός μαθητών στο Σχολικό Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Μεταμόρφωσης
Αθλητισμός

Μεγάλος αριθμός μαθητών στο Σχολικό Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Μεταμόρφωσης

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σχολικό Τουρνουά Μπάσκετ, στο οποίο συμμετείχε μεγάλος αριθμός μαθητών απ΄ όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Μεταμόρφωσης, καθώς και ομάδα των τμημάτων υποδομών του ΓΑΟ Κουκουβαούνων.

Την ευθύνη και οργάνωση της διοργάνωσης είχαν το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης και η Κοινωφελής Επιχείριση του Δήμου, με την ευγενική υποστήριξη του ΓΑΟ Κουκουβαούνων.

Το διήμερο 5 και 6 Μαΐου 2018 θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ως γιορτή του Μπάσκετ, αφού το Κλειστό Γυμναστήριο «Κ. Αρβανίτης» πλημμύρισε από μικρούς μαθητές  στους οποίους δόθηκε η δυνατότητα ν΄ αγωνισθούν, να γνωρίσουν νέους φίλους και να νιώσουν τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός.

Ήταν μια όμορφη αθλητική εκδήλωση, με τους μαθητές να χαίρονται την κάθε στιγμή, παίζοντας και πετυχαίνοντας τον στόχο που ήταν η χαρά της συμμετοχής και του ευ αγωνίζεσθε.

Το μεσημέρι της Κυριακής 6 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οι απονομές επάθλων σε όλους τους συμμετέχοντες, από τον δήμαρχο Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδη Καρπέτα, τους αντιδημάρχους Φώτη Παπαδόπουλο, Κώστα Κολοβό, την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρισης, Νικολέτα Πατέλη, τον εκπρόσωπο του ΓΑΟΚ, Γιώργο Κουκλάκη, και εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, επίσηςη, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Χρονόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Ηλιόπουλος, Θοδωρής Σφυρής, Ευάγγελος Χειμώνας και ο επικεφαλής της Πολιτείας Πολιτών, Σάββας Νάνος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet