Ξεκινά από την Πέμπτη 29/12 η λειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου στη Μεταμόρφωση
Αθλητισμός

Ξεκινά από την Πέμπτη 29/12 η λειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου στη Μεταμόρφωση

Από σήμερα, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, ξεκινά η λειτουργία του πλήρως ανακαινισμένου δημοτικού κολυμβητηρίου της Μεταμόρφωσης, αρχικώς μόνο για τις ομάδες και από Δευτέρα 9/1/2023 (αμέσως μετά τα Θεοφάνια) και για το κοινό.

Η έναρξη των εγγραφών θα ξεκινήσουν στις 2 Ιανουαρίου 2023.

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας,με αφορμή την επανέναρξη της λειτουργίας του δημοτικού κολυμβητηρίου, δήλωσε:

«Από σήμερα το δημοτικό κολυμβητήριο ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, αρχικά για τις ομάδες και αρχές του έτους για όλους. Ένα κολυμβητήριο το οποίο χρειάστηκε ριζικές παρεμβάσεις και πλήρη αποκατάσταση. Ένα κολυμβητήριο που από τη δημιουργία του δεν είχε ποτέ συντηρηθεί. Ένα κολυμβητήριο στο οποίο χρειάστηκαν σχεδόν διπλάσιες εργασίες από όσες είχαμε προϋπολογίσει. Εργασίες οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και το κολυμβητήριό μας είναι πλέον από τα πιο σύγχρονα -αν όχι το πιο σύγχρονο- σε όλη την Ελλάδα. Ένα κολυμβητήριο-στολίδι, στο οποίο σας περιμένουμε όλες και όλους».

Οδηγίες εγγραφής

Βήμα 1: Επιλέξτε την ηλεκτρονική διεύθυνση https://demos365metamorfossi.intellisoft.gr/

Βήμα 2: Συμπληρώστε τα στοιχεία της Αίτησης Εγγραφής Νέου Χρήστη στο δεξί μέρος της οθόνη σας (αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στη «Βοήθεια Εγγραφής»- Προσοχή όχι Ελληνικά στον κωδικό) ή Κάντε την είσοδό σας με Κωδικούς Taxis Net.

Βήμα 3: Επιβεβαιώστε την Εγγραφή σας μέσα από το email που σας έχει αποσταλεί.

Βήμα 4: Κάνετε «Είσοδο Χρήστη» με το email σας και τον Κωδικό που είχατε ορίσει.

Βήμα 5: Προσθέστε τα προσωπικά σας στοιχεία, τις φωτογραφίες σας και τα στοιχεία των μελών της οικογένειας που θέλουν να κάνουν Αίτηση Συμμετοχής σε Προγράμματα του Δήμου.

Βήμα 6: Κάντε «Αίτηση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα» και ακολουθήστε τα βήματα επιλογής του.

Βήμα 7: Ανεβάστε τα δικαιολογητικά (από ιατρικής πλευράς συνήθως χρειάζεται βεβαίωση παθολόγου ή καρδιολόγου ή γενικού ιατρού και δερματολόγου) που σας ζητάει το πρόγραμμα επιλογής σας.

Για κάθε αίτησή σας θα ενημερώνεστε για την πρόοδο της με email, αλλά και μέσα από το προσωπικό περιβάλλον σας.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 210 2820222 (Κολυμβητήριο Δήμου Μεταμόρφωσης).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet