Χαρούμενο Δημιουργικό Καλοκαίρι 2021 στον Δήμο Μεταμόρφωσης
Αθλητισμός

Χαρούμενο Δημιουργικό Καλοκαίρι 2021 στον Δήμο Μεταμόρφωσης

Από τις 28 Ιουνίου μέχρι και τις 30 Ιουλίου πραγματοποιείται το Χαρούμενο Δημιουργικό Καλοκαίρι 2021 (Summer Camp), το οποίο οργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Η διοίκηση επισημαίνει ότι πρόκειται για μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία με ασφάλεια, ξεγνοιασιά, παιχνίδι και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά από 5 έως 12 ετών.

Το μήνυμα της δημοτική αρχής:

«Ένα Summer Camp όπου οι μικροί μας φίλοι θα ζήσουν όμορφες στιγμές με ένα πλούσιο πρόγραμμα (εκπαιδευτικό, παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό).

»Όπου θα αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες και θα ψυχαγωγηθούν, μετά από μια ιδιαίτερη και μακρά περίοδο περιορισμών, λόγω της πανδημίας. Μιας συγκυρίας δύσκολης για μικρούς και μεγάλους. Για παιδιά και γονείς.

»Με την ευχή ότι δεν θα υπάρξει άλλο χαμένο καλοκαίρι, ως Δήμος Μεταμόρφωσης, ως Κοινωφελής Επιχείρηση και ως κοινωνία κάνουμε ένα μικρό βήμα επιστροφής στην κανονικότητα.

»Και σας περιμένουμε..!».

Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται με τήρηση αυστηρών πρωτοκόλλων ατομικής υγιεινής, πρόληψης και αποτροπής μετάδοσης του κορωνοϊού, τονίζει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet