Η Α.Ε. Μεταμόρφωσης συμμετέχει στα «Αρβανίτεια 2016»
Αθλητισμός

Η Α.Ε. Μεταμόρφωσης συμμετέχει στα «Αρβανίτεια 2016»

Με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Μεταμόρφωσης, Χρήστος Λέφας, ανακοινώνει τη συμμετοχή του συλλόγου στον αγώνα δρόμου «Αρβανίτεια 2016», που θα διεξαχθεί από τον τοπικό Δήμο στην πλατεία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, στις 10 το πρωί.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος, «η συμμετοχή σ΄ έναν τέτοιο αγώνα δεν έχει στόχο και σκοπό τη διάκριση και τη νίκη, αλλά την παρουσία μας σε μια αθλητική μαζική δράση στην πόλη μας, που σε αυτή τη δύσκολη για όλους μας περίοδο, μπορεί ν΄ αποτελέσει ευχάριστη αθλητική διέξοδο, τιμώντας ταυτόχρονα και τον αείμνηστο πρωταθλητή και Βαλκανιονίκη Κώστα Αρβανίτη, στη μνήμη του οποίου πραγματοποιείται αυτός ο αγώνας».

Η διοίκηση της ΑΕΜ καλεί όλους τους φίλους της, τα μέλη του συλλόγου, τους γονείς των μικρών αθλητών, αλλά και τους αθλητές όλων των ηλικιών, να συμμετέχουν στα «Αρβανίτεια 2016», τιμώντας τη μνήμη του συμπολίτη Κώστα Αρβανίτη και «δίνοντας το παράδειγμα προς κάθε κατεύθυνση για το τι σημαίνει αθλητικό πνεύμα και ήθος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet