Νικήτρια η ΑΕΜ στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι με τον Ατρόμητο Ν. Ζωή
Αθλητισμός

Νικήτρια η ΑΕΜ στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι με τον Ατρόμητο Ν. Ζωή

Καθάρισε το ντέρμπι η Α.Ε. Μεταμόρφωσης απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Ατρόμητου Ν. Ζωή Μεταμόρφωσης, αφού κατάφερε να είναι αυτή που πέτυχε το 2ο γκολ και να είναι η νικήτρια του αγώνα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της, η ΑΕΜ ξεκίνησε το ματς πολύ δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με ωραίο γκολ του Βασίλη Νικολάου.

Ο Ατρόμητος στη συνέχεια έπαιξε πολύ δυνατά και έγινε επικίνδυνος κυρίως από στημένες φάσεις, με αποτέλεσμα να φθάσει στην ισοφάριση στο τέλος του ημιχρόνου, την ίδια στιγμή που η ΑΕΜ έμενε χωρίς τον Καμάρα, που αποχώρησε τραυματισμένος.

Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε περισσότερο δυνατό από όσο έπρεπε, με τους παίκτες του Ατρομήτου να είναι ιδιαίτερα σκληροί σε κάθε φάση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό και την αποχώρηση και του σκόρερ Βασίλη Νικολάου.

Το αποτέλεσμα των δύο αναγκαστικών αποχωρήσεων ήταν η ομάδα της ΑΕΜ να κλειστεί στην άμυνά της και να επιχειρεί αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές κατάφερε με ένα καταπληκτικό γκολ του Νίκου Μαντατζή να πάρει τη νίκη, δημιουργώντας κι άλλες φάσεις για να πετύχει και τρίτο τέρμα.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ΑΕΜ μεγάλη νικήτρια και τους πολλούς φίλους της αισιόδοξους για την πορεία που επιθυμούν για την ομάδα τους.

«Με τους «ογκόλιθους» Κοκκινόπουλο, Βανδώρο και Ιωαννίδη να ξεχωρίζουν στην άμυνα, αλλά και τους σκόρερ Νικολάου και Μαντατζή, καθώς και την πολύ δυνατή συμμετοχή του Κίτσου, η ομάδα της Μεταμόρφωσης ξεκίνησε ουσιαστικά σήμερα το πρωτάθλημα με την περιφανή αυτή νίκη της», όπως αναφέρει το σωματείο.

Για την ΑΕΜ έπαιξαν: Ιωαννίδης, Λαζάρου, Ευσταθίου, Βανδώρος, Κοκκινόπουλος, Καμαρά, Βιδάκης, Ντιέξι, Λύγκος, Μαντατζής, Νικολάου, ενώ αγωνίσθηκαν και οι Σπανουδάκης, Κούκιος και Κίτσος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet