Απίστευτο συμβάν σε εμβολιαστικό κέντρο της Μεταμόρφωσης: Γυναίκα έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο μπράτσο
zougla.gr
Κοινωνία

Απίστευτο συμβάν σε εμβολιαστικό κέντρο της Μεταμόρφωσης: Γυναίκα έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο μπράτσο

Περιστατικό το οποίο ξεπερνά κάθε φαντασία σημειώθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο της Μεταμόρφωσης στην Αθήνα, όταν μία γυναίκα, η οποία εμβολιαζόταν με τη δεύτερη δόση κατά του κορωνοϊού έφυγε τρέχοντας από την υγειονομική δομή, με τη σύριγγα ακόμα καρφωμένη στο μπράτσο της. 

Σύμφωνα με τον Alpha, η 61χρονη γυναίκα είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου πριν από 15 με 20 ημέρες και το Σάββατο πήγε στο εμβολιαστικό κέντρο για να κάνει τη δεύτερη προγραμματισμένη δόση του εμβολίου. Ωστόσο, την ώρα που η γιατρός της χορηγούσε το εμβόλιο η γυναίκα είχε μία παράλογη απαίτηση, την οποία δεν μπορούσαν να ικανοποιήσουν οι υγειονομικοί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Alpha, η 61χρονη, την ίδια ώρα που η σύριγγα ήταν στο μπράτσο της, ζήτησε από τη γιατρό να της χορηγήσει και μια άλλη ουσία την οποία είχε φέρει μαζί της. Σύμφωνα με την ίδια ήταν μία ουσία την οποία της είχε δώσει η ομοιοπαθητικός της. Όπως ήταν φυσικό η γιατρός αρνήθηκε.

Έφυγε με τη σύριγγα στο μπράτσο και οι γιατροί έτρεχαν πίσω της

Αφού οι γιατροί της αρνήθηκαν τη χορήγηση της ουσίας,  η γυναίκα σηκώθηκε, με τη σύριγγα ακόμα καρφωμένη στο μπράτσο της, και άρχισε να τρέχει, για να φύγει από το εμβολιαστικό κέντρο. Σύμφωνα με τον Alpha, η 61χρονη έτρεξε προς τον σύζυγό της, ο οποίος την περίμενε με αναμμένη τη μηχανή του αυτοκινήτου του έξω από το εμβολιαστικό κέντρο και αμέσως έφυγαν. Από πίσω της έτρεξαν οι γιατροί αλλά δεν την πρόλαβαν.

Γύρισε και έδωσε πίσω τη σύριγγα

Λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα επέστρεψε μαζί με τον σύζυγό της και έδωσαν πίσω τη σύριγγα. Η γυναίκα φέρεται να είπε στους γιατρούς: «Αυτό ανήκει σε εσάς, είμαι μια χαρά». Φυσικά από το επεισόδιο προκλήθηκε αναστάτωση στο εμβολιαστικό κέντρο, ενώ ειδοποιήθηκαν η Αστυνομία αλλά και το υπουργείο Υγείας.

Πηγή:  ethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet