Ημερίδα «Επιχειρηματικότητα & Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» στη Μεταμόρφωση
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ημερίδα «Επιχειρηματικότητα & Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» στη Μεταμόρφωση

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης, στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής του για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και τη βελτίωση της συνεργασίας με την επιχειρηματική κοινότητα, οργανώνει ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017, από τις 11:00 έως τις 17:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και θα έχει τη μορφή του workshop. Απευθύνεται σε επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων. Οι εισηγητές, διακεκριμένοι επιστήμονες στο αντικείμενο της ημερίδας, θα συνεισφέρουν επιχειρηματικά παραδείγματα από τη διεθνή εμπειρία τους και θα προτείνουν νέους τρόπους επιχειρηματικής ανάπτυξης, προσαρμοσμένους στην ελληνική πραγματικότητα.

Πρόσθετο στοιχείο της εκδήλωσης είναι  η αναγνώριση της έμπρακτης συνεισφοράς της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας στην ανάπτυξη του τόπου, η ανάδειξη της παρουσίας της στον κοινωνικό και οικονομικό χάρτη της πόλης και η επιβράβευση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που έχει επιδειχθεί μέσα από το τοπικό δίκτυο εταιρικής υπευθυνότητας.

Η εκδήλωση εντάσσεται στη γενικότερη πολιτική του Δήμου για την ενίσχυση, ανάπτυξη και προσέλκυση της επιχειρηματικότητας, προκειμένου να αξιοποιηθεί το υπάρχον δυναμικό στην οικονομική ζώνη του Δήμου, με απώτερο σκοπό την αύξηση της οικονομικής δραστηριότητας, την καταπολέμηση της ανεργίας και την τόνωση της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας και της παραγωγικής διαδικασίας.

Στις σχεδιαζόμενες δραστηριότητες του Δήμου περιλαμβάνονται εκδηλώσεις και δράσεις, που θα προωθούν περαιτέρω τη συνεργασία του Δήμου με την επιχειρηματική κοινότητα, μέσα από εμπέδωση κλίματος εμπιστοσύνης και τη διαμόρφωση κανόνων, θα υποβοηθούν τη δικτύωση μεταξύ των επιχειρήσεων, θα ενθαρρύνουν και θα ενισχύουν τους νέους που προσανατολίζονται στη δημιουργία επιχειρήσεων και θα παρέχουν πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες σε ανέργους ώστε να μπορούν να αναζητήσουν εργασία με καλύτερες προϋποθέσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet