Έβαλαν ξανά στο… μάτι το 4ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης – Βανδαλισμοί στον περιβάλλοντα χώρο και στο ανακαινισμένο γήπεδο μπάσκετ
Κοινωνία

Έβαλαν ξανά στο… μάτι το 4ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης – Βανδαλισμοί στον περιβάλλοντα χώρο και στο ανακαινισμένο γήπεδο μπάσκετ

Θύμα βανδαλισμού έπεσε για ακόμη μία φορά το 4ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης, και συγκεκριμένα ο περιβάλλοντας χώρος του και το πρόσφατα ανακαινισμένο-αναβαθμισμένο γήπεδο μπάσκετ, όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος της πόλης Στράτος Σαραούδας.

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο είχε βανδαλιστεί ο αερουποστηριζόμενος θόλος (γήπεδο- μπαλόνι), όταν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισής του, σκάφτηκε τμήμα του δαπέδου του, ενώ τακτικά διαπιστώνονται δολιοφθορές στην περίφραξη και τις υποδομές του. Επίσης, στο ίδιο γήπεδο, το περασμένο Σαββατοκύριακο έσπασαν -για μια ακόμη φορά- μεγάλο αριθμό καθισμάτων, με το αρμόδιο Τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς να φτάνει στο σημείο να εισηγείται την οριστική απομάκρυνσή τους, καθώς είναι επαναλαμβανόμενο φαινόμενο και επικίνδυνο για τους μαθητές.

Από την πλευρά του, ο Δήμος Μεταμόρφωσης καταδικάζει απερίφραστα τη συγκεκριμένη δολιοφθορά και σημειώνει:

«Έχουμε ήδη ενημερώσει τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, ενώ υπενθυμίζουμε ότι από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, έως και τις 10 το βράδυ, υπάρχει εκεί επόπτης του Δήμου, ενώ το βράδυ περιπολεί η ιδιωτική εταιρεία φύλαξης. Μέτρα που δυστυχώς δεν φαίνεται να επαρκούν, με κάποιους ασυνείδητους δολιοφθορείς -ελπίζουμε όχι συμπολίτες μας- να συνεχίζουν να παίζουν τόσο με την περιουσία της πόλης και των συμπολιτών μας, όσο και με τις ζωές και έναν σημαντικό αθλητικό χώρο των παιδιών μας».

Όπως προσθέτει η δημοτική αρχή, σύντομα αναμένεται να γίνει σύσκεψη για πρόσθετα μέτρα προστασίας του χώρου, «με την ελπίδα να παύσουν επιτέλους τα παραβατικά φαινόμενα στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet