Έγινε το πρώτο βήμα για την κατασκευή του 10ου Νηπιαγωγείου στη Μεταμόρφωση
Κοινωνία

Έγινε το πρώτο βήμα για την κατασκευή του 10ου Νηπιαγωγείου στη Μεταμόρφωση

Το πρώτο ουσιαστικό βήμα για την κατασκευή του 10ου Νηπιαγωγείου Μεταμόρφωσης, ενός νέου 4/θέσιου ολοήμερου σχολείου, έγινε μετά τη σχετική υπογραφή της σύμβασης για την ανάθεση της μελέτης ωρίμανσης, η οποία θα εκπονηθεί με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, ύψους 230.498,10 ευρώ, μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020.

Η σχετική σύμβαση  υπεγράφη, παρουσία του pεριφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, από τον διευθύνοντα σύμβουλο της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» Θ. Γιάνναρη και τον ανάδοχο, στα γραφεία της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. Στην υπογραφή παρόντες ήταν επίσης ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στρ. Σαραούδας, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λ. Κεφαλογιάννη, ο πρόεδρος των Κτιριακών Υποδομών Τ. Κατσίπος και ο γενικός διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και ΕΣΔΙΤ Θ. Κυριαζόπουλος.

Κατά την υπογραφή της μελέτης ο περιφερειάρχης Αττικής εξέφρασε τη σταθερή βούληση της διοίκησής του να συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στη δημιουργία σύγχρονων και ασφαλών σχολικών υποδομών σε όλη την Αττική, ενώ αναφέρθηκε και στην άριστη συνεργασία με τα στελέχη της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε., κάνοντας λόγο για «αρμονική συμπόρευση, η οποία έχει να επιδείξει απτά αποτελέσματα».

Ο Γ. Πατούλης, αναφερόμενος στο στρατηγικό πρόγραμμα της Περιφέρειας για την αναβάθμιση και ενίσχυση των σχολικών υποδομών της Αττικής, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι έως σήμερα έχουν ενταχθεί  στο ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 82 Πράξεις κατασκευής και βελτίωσης υποδομών εκπαίδευσης, συνολικού προϋπολογισμού 118.903.566,04 ευρώ.

Η ανακοίνωση του Δήμου Μεταμόρφωσης για την υπογραφή της σύμβασης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet