Έναρξη λειτουργίας των δομών προσχολικής αγωγής στη Μεταμόρφωση
Κοινωνία

Έναρξη λειτουργίας των δομών προσχολικής αγωγής στη Μεταμόρφωση

Τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η λειτουργία των δομών προσχολικής αγωγής του Δήμου Μεταμόρφωσης, με την υποδοχή των παιδιών που προέρχονται από επανεγγραφές. Παράλληλα εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα εγγραφών και επανεγγραφών μετά και την ολοκλήρωση της προσκόμισης των voucher από τους δικαιούχους των προγραμμάτων «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» και «Οικονομική Στήριξη Οικογενειών με παιδιά Προσχολικής Ηλικίας» περιόδου 2021-2022.

Η τοποθέτηση των παιδιών έγινε με βάση τη δυναμικότητα των δομών, του αριθμού των επανεγγραφών, τη μοριοδότηση των αρχικών εγγραφών, καθώς και των voucher που υποβλήθηκαν, αλλά και των επιλογών που είχαν δηλώσει με την αρχική αίτηση εγγραφής οι γονείς.

Πληροφορίες για την τοποθέτηση των παιδιών και τη διαδικασία προσαρμογής τους οι γονείς μπορούν να λαμβάνουν από τις δομές όπου τα παιδιά έχουν τοποθετηθεί, αφού ελέγξουν τις λίστες επιτυχόντων.

Όσες αιτήσεις υποβλήθηκαν εκτός της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έχουν τεθεί σε λίστα αναμονής και θα εξεταστούν μετά τις 30/9/2021, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet