Έργα συντήρησης στο δίκτυο ομβρίων στη Μεταμόρφωση
Κοινωνία

Έργα συντήρησης στο δίκτυο ομβρίων στη Μεταμόρφωση

Στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Δικτύου Απορροής Ομβρίων» ανακατασκευάζονται και διευθετούνται τα φρεάτια και οι σχάρες απορροής ομβρίων στις οδούς Λυκοβρύσεως και Ερμού του Δήμου Μεταμόρφωσης και έτσι αντιμετωπίζεται ένα χρόνιο πρόβλημα και διαχρονικό αίτημα πολιτών, όπως ενημερώνει η διοίκηση.

Ειδικότερα, βελτιώνεται αισθητικά το σημείο και επιλύεται το ζήτημα της καθίζησης των προηγούμενων σχαρών, ενώ το σημαντικότερο, σε συνδυασμό με το νέο δίκτυο ομβρίων στην οδό Θεοτοκοπούλου και στις γύρω περιοχές είναι ότι περιορίζεται ο όγκος των υδάτων του ρέματος Δαμάσκου προς την οδό Γκινοσάτη και θωρακίζεται αντιπλημμυρικά η πόλη, προσθέτει η δημοτική αρχή.

Τον χώρο των εργασιών επισκέφθηκε ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, ο οποίος, μετά το πέρας της επίσκεψης, δήλωσε:

«Ένα ακόμη πρόβλημα δεκαετιών βρίσκει σήμερα λύση με την ανακατασκευή των φρεατίων και των σχαρών απορροής. Όπως βλέπετε, βήμα βήμα αλλάζουμε την πόλη μας τόσο όσον αφορά σε μεγάλα έργα, όπως το 2ο Λύκειο και ασφαλτοστρώσεις-πεζοδρομήσεις, όσο και με μικρές καθημερινές παρεμβάσεις, καίριας ωστόσο σημασίας, όπως η σημερινή. Μια παρέμβαση για την οποία ευχαριστώ, τόσο την Τεχνική Υπηρεσία, όσο και τον νυν και τον απερχόμενο αντιδήμαρχο για την καλή δουλειά. Η προσπάθεια συνεχίζεται».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet