Δήλωση δημάρχου Μεταμόρφωσης για την επίθεση κατά του Γ. Μπουτάρη
Κοινωνία

Δήλωση δημάρχου Μεταμόρφωσης για την επίθεση κατά του Γ. Μπουτάρη

Στην ακόλουθη δηλωση για την επίθεση κατά του δημάρχου ΘεσσαλονίκηςΓιάννη Μπουτάρη, προέβη ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδης Καρπέτας:

Η εικόνα είναι ανατριχιαστική: Ένας άνθρωπος 76 ετών καταδιώκεται από μια έξαλλη αγέλη νεαρών ανθρωποειδών, με τρόπους και ήθος υαινοειδών.

Η συνέχεια είναι ακόμα πιο ανατριχιαστική:

Δημόσια πρόσωπα, άνθρωποι -υποτίθεται- με αίσθηση και υποχρέωση δημόσιας ευθύνης, επιδοκιμάζουν με τον πιο άθλιο τρόπο την εικόνα των αφηνιασμένων υαινοειδών, να εφορμούν και να κακοποιούν τον δήμαρχο της συμπρωτεύουσας. Αναίσχυντα, ανερυθρίαστα και χωρίς στοιχειώδη περίσκεψη, για το τι επιδοκιμάζουν.

Ακόμα χειρότερα: Μια άλλη κατηγορία, που δεν έχει καν το ελαφρυντικό της ανεπίγνωστης, ηλίθιας μισαλλοδοξίας, καταφεύγει σε μισόλογα του τύπου «καταδικάζουμε, αλλά…».

Θα συνειδητοποιήσουν, άραγε, οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της απόλυτης εξαχρείωσης, -τουλάχιστον αυτοί που παριστάνουν τους προοδευτικούς-, που οδηγούν οι πρακτικές που αδίστακτα ακολούθησαν  για να αρπάξουν την εξουσία και εξακολουθούν να υποθάλπουν, να ανέχονται και να δικαιολογούν;

Και κάτι τελευταίο: Oι ποντιακές οργανώσεις οφείλουν να διαφυλάξουν ακηλίδωτη τη μνήμη των ηρωικών προγόνων τους και να προστατεύσουν τον υπερήφανο Ποντιακό Ελληνισμό από τις ασχημίες ανερμάτιστων τυχοδιωκτών και αδίστακτων καπήλων. Χωρίς περιστροφές, χωρίς μισόλογα, χωρίς υπεκφυγές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet