Δήμος Μεταμόρφωσης: Ξεκινούν 21/8 οι εγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς για τους κατόχους voucher
Κοινωνία

Δήμος Μεταμόρφωσης: Ξεκινούν 21/8 οι εγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς για τους κατόχους voucher

Με αφορμή την αναμονή έκδοσης των αποτελεσμάτων των δικαιούχων του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», περιόδου 2020-2021, ο Δήμος Μεταμόρφωσης ενημερώνει τους ωφελούμενους που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στις δημοτικές δομές ότι καλούνται:

  • Nα απευθυνθούν στη γραμματεία του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής, που στεγάζεται στον 1ο Παιδικό Σταθμό, επί των οδών Ιερού Λόχου και Δημητσάνας, με την «αξία τοποθέτησης» (voucher) το αργότερο μέχρι και τις 2/9/2020.
  • Να συνάψουν/υπογράψουν τυποποιημένη σύμβαση με τον φορέα/δομή, καθώς και να υπογράψουν το τυποποιημένο έντυπο με το οποίο παρέχει στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε. εξουσιοδότησή να διενεργεί τις πληρωμές προς τον φορέα/δομή για λογαριασμό τους.
  • Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την 1η ημέρα παροχής των υπηρεσιών, ηλεκτρονικά το Ερωτηματολόγιο Εισόδου, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής της ΕΕΤΑΑ (Ειδική εφαρμογή για τα απογραφικά δελτία «Εισόδου-Εξόδου», με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων της ΓΓΠΣΔΔ (κωδικού taxisnet) -εναλλακτικά με ΑΦΜ και κωδικό πιστοποίησης, που αποτυπώνεται στα οριστικά αποτελέσματα).

Τέλος, στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι η παραλαβή των voucher θα γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 21/8, 7:00 με 15:00 και έως την κάλυψη των διαθέσιμων θέσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet