Δήμος Μεταμόρφωσης: Συνέχιση λειτουργίας Κοινωνικών Δομών με ιδίους πόρους
Κοινωνία

Δήμος Μεταμόρφωσης: Συνέχιση λειτουργίας Κοινωνικών Δομών με ιδίους πόρους

Τη λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου, του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Συσσιτίου θα συνεχίσει με ιδίους πόρους ο Δήμος Μεταμόρφωσης, όπως ενημερώνει ο αντιδήμαρχος Φώτης Παπαδόπουλος.

Σε σχετική ανακοίνωσή του σημειώνει:

Ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2007-2013, οι κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας (Κοινωνικό Φαρμακείο,  Τράπεζα Χρόνου, Γραφείο Διαμεσολάβησης, Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων, Συσσίτιο και Λαχανόκηπος), οδηγήθηκαν από το υπουργείο Εργασίας, σε κλείσιμο. Το προσωπικό απολύθηκε και οι ωφελούμενοι κάτοικοι του Δήμου Μεταμόρφωσης, στερούνται τις υπηρεσίες τους.

Μπροστά στην αναλγησία της κεντρικής κυβέρνησης, ο Δήμος Μεταμόρφωσης, αναλογιζόμενος τις δύσκολες στιγμές που ζουν οι κάτοικοι και δημότες του Δήμου μας, θα προσπαθήσει με ιδίους πόρους να συνεχίσει τη λειτουργία των δομών Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Συσσίτιο, ενώ ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας.

Η προσπάθεια είναι εξαιρετικά δύσκολη και χρειάζεται τη βοήθεια και την κατανόηση όλων στα προβλήματα που προκύπτουν.

Ειδικότερα για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου θα απαιτηθεί εύλογο χρονικό διάστημα έως την στελέχωσή του από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet