Δολοφονία στη Μεταμόρφωση: Στα κυκλώματα της νύχτας ο ηθικός αυτουργός – Εξετάζεται το κινητό του θύματος
reader.gr
Κοινωνία

Δολοφονία στη Μεταμόρφωση: Στα κυκλώματα της νύχτας ο ηθικός αυτουργός – Εξετάζεται το κινητό του θύματος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, η Αστυνομία βλέπει «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» πίσω από τη δολοφονία 58χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής στη Μεταμόρφωση, καθώς εκτιμούν πως σκοπός των ηθικών αυτουργών του εγκλήματος ήταν να «καθαρίσουν» την παλιά γενιά των ανθρώπων της νύχτας, των οποίων το όνομα είχε περιληφθεί σε δικογραφίες για προστασία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, φαίνεται πως επιχειρείται να μοιραστεί ξανά η πίτα από τα κυκλώματα της νύχτας, καθώς εδώ και περίπου 1,5 χρόνο είχε ανασταλεί η δραστηριότητα τους, ενώ δεν αποκλείεται πως νέα πρόσωπα -ακόμη και εκτός Ελλάδας- διεκδικούν τώρα μερίδια από τα «μαύρα» έσοδα της νύχτας.

Το θύμα δεν οπλοφορούσε – Εξετάζεται το κινητό του

Σημειώνεται πως παρότι ο 58χρονος -γνωστός και ως «κεφάλας»- υπήρξε ένας από τους ισχυρούς «παίκτες» στα βορειοδυτικά προάστια -και συγκεκριμένα σε Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέο Ηράκλειο- παρόλα αυτά δεν οπλοφορούσε. Η τριβή, μάλιστα, του πρώην πρωταθλητή πυγμαχίας με τα κυκλώματα της αθηναϊκής νύχτας φέρεται να ξεκίνησε πριν από 3 δεκαετίες.

Οι αρχές εξετάζουν τώρα το κινητό του θύματος, ώστε να εξακριβωθεί με ποια πρόσωπα μίλησε το μοιραίο βράδυ, ενώ παράλληλα έχουν ξεκινήσει να λαμβάνουν καταθέσεις σε πρώτη φάση από τους καταστηματάρχες, με τους οποίους διατηρούσε επαφές.

Τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ

Υπενθυμίζεται πως το θύμα ηλικίας 58 ετών, βρισκόταν έξω από το κατάστημα της οδού Ιφιγενείας 3-5 λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν τον πλησίασε μια μηχανή με δυο άτομα που φορούσαν κράνη, ένα λευκό και ένα μαύρο. Ο συνεπιβάτης της μηχανής άνοιξε πυρ εναντίον του 58χρονου με αποτέλεσμα ο άνδρας να πέσει νεκρός.  Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών, οι οποίο από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για συμβόλαιο θανάτου.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet