Δωρεάν drive rapid tests Covid-19 στις 19/1 στη Μεταμόρφωση
Κοινωνία

Δωρεάν drive rapid tests Covid-19 στις 19/1 στη Μεταμόρφωση

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), προχωρά στη διενέργεια drive through rapid tests τελευταίας γενιάς, δωρεάν για όλους.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19/1/2021, από τις 10.00 έως τις 15.00, και το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στη συμβολή των οδών  Χαριλάου Τρικούπη και Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (πίσω από τον 1ο Παιδικό Σταθμό).

Οδηγίες ΕΟΔΥ – Επισημάνσεις

Στο test μπορούν να υποβληθούν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου και πολίτες από την ευρύτερη περιοχή, αλλά και παιδιά άνω των 10 ετών.

Δεν θα διενεργηθούν tests σε πεζούς. Οι πολίτες θα μπορούν να προσέρχονται στον τόπο εξέτασης μόνο με το όχημά τους (αυτοκίνητο, μηχανάκι, ποδήλατο, πατίνι κοκ), σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ (drive – through).

Οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα (μηχανή, ποδήλατο). Μέσα σε κάθε αυτοκίνητο μπορούν να επιβαίνουν μέχρι 3 άτομα, εκτός αν πρόκειται για μέλη της ίδιας οικογένειας.

Οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να φορούν μάσκα, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, να έχουν αστυνομική ταυτότητα, ενώ θα τους ζητηθεί να δώσουν κινητό τηλέφωνο για την αποστολή του αποτελέσματος.

Επίσης, θα πρέπει να έχουν αποστείλει sms με τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση.

Οι πολίτες θα υποβάλλονται στο test γρήγορα και με ασφάλεια από το αυτοκίνητά τους, δεδομένου ότι το rapid test διαρκεί μόλις 2 λεπτά και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Θα γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ εντός του παραπάνω ωραρίου.

Στον χώρο θα βρίσκονται υπάλληλοι του Δήμου για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και τη γρήγορη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών.

Η προσέλευση θα γίνεται από την Αλ. Παπαδιαμάντη, με κατεύθυνση την Χαριλάου Τρικούπη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet