Δύο νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά ξεκινούν στον Δήμο Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Δύο νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά ξεκινούν στον Δήμο Μεταμόρφωσης

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης (Τμήμα Πολιτισμού) και η Κοινωφελής Επιχείρηση ανακοινώνουν την έναρξη δύο νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά, τα οποία θα πραγματοποιούνται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Γκινοσάτη και Νίκου Πλαστήρα).

Το πρώτο πρόγραμμα, με τίτλο «Παιχνίδια με τις λέξεις και τις σκέψεις», έχει «αφετηρία» την Παρασκευή 06/03/2020 και έκτοτε θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή, ενώ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 – 12 ετών. Οι ώρες λειτουργίας του εργαστηρίου θα είναι 16:00 – 19:00.

Το δεύτερο πρόγραμμα, με τίτλο «Διαβάζω – Φαντάζομαι – Παίζω», απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 – 7 ετών και ξεκινά τη Δευτέρα 09/03/2020, ενώ θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα από τις 16:00 έως τις 19:00.

Ο Δήμος σημειώνει ότι και για τα δύο προγράμματα κρίνεται απαραίτητη η δήλωση ενδιαφέροντος – συμμετοχής, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, καθώς και η επίδειξη εγγράφου που να πιστοποιεί μόνιμη διαμονή στη Μεταμόρφωση.

Η υλοποίηση των εργαστηρίων αποτελεί δράση της ομάδας «ΚΙΒΩΤΟΣ – παιδικές υποθέσεις».

Για εγγραφές & περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στον τηλ. αριθμό 210 2850163 (Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεταμόρφωσης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet