Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση: «Φρένο» από την αντιπολίτευση σε χρηματοδοτήσεις ύψους 730.000 ευρώ της Περιφέρειας Αττικής για έργα υποδομής
Φωτογραφία: Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση f/b
Κοινωνία

Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση: «Φρένο» από την αντιπολίτευση σε χρηματοδοτήσεις ύψους 730.000 ευρώ της Περιφέρειας Αττικής για έργα υποδομής

«Συγκεκριμένες παρατάξεις και ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι προσπάθησαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να σταματήσουν με την αρνητική τους ψήφο χρηματοδοτήσεις ύψους 730.000 ευρώ της Περιφέρειας Αττικής για έργα υποδομής στη Μεταμόρφωση» σύμφωνα με την παράταξη Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση.

Η παράταξη του δημάρχου Στρ. Σαραούδα σημειώνει ότι οι χρηματοδοτήσεις αφορούσαν «την προσθήκη δύο ορόφων πάνω από τα τοπικά ιατρεία του Δήμου Μεταμόρφωσης, ώστε να μπορούμε να διεκδικήσουμε να γίνουν Κέντρο Υγείας και την προσθήκη ενός ορόφου πάνω από τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας περισσότερων βρεφών, όπως γίνεται στον βρεφονηπιακό σταθμό της Καναπίτσας».

Η Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση τονίζει ότι ο λόγος είναι πως «δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό να αντιπαραθέσουν απέναντι στα εκατομμύρια των χρηματοδοτήσεων και το αναμφισβήτητο έργο μας. Αυτό φοβούνται, αυτό τους ενοχλεί. Σε αυτό προσπαθούν να βάλουν φρένο».

Ποιοι καταψήφισαν:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΏΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ:

  • Η δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ (επικεφαλής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ).
  • Οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΚΝΑΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ:

  • Οι δημοτικές παρατάξεις ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ (επικεφαλής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ_ και ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (επικεφαλής: ΣΑΒΒΑΣ ΝΑΝΟΣ).
  • Οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΚΝΑΣ.

Τέλος, η παράταξη αναφέρει:

«Σημειωτέον ότι θα μπορούσαν αν δεν ήθελαν να υπερψηφίσουν, να ψηφίσουν με υπευθυνότητα “λευκό” (όπως άλλοι έκαναν). Και να αναλάβουμε εμείς την ευθύνη. Με χαρά μας άλλωστε, όταν η ευθύνη σχετίζεται με τόσο σημαντικά έργα υποδομής που και οι ίδιοι είχαν υπερψηφίσει στο παρελθόν.

Αλλά να ξέρουν ότι ο λαός είναι σοφός και ξέρει ποιος δουλεύει για τη Μεταμόρφωση και ποιος τους δουλεύει”. Και ότι εμείς, δεν πρόκειται για σταματήσουμε το έργο μας. Γιατί εμείς δεν δουλεύουμε για τις εκλογές, δουλεύουμε για τη Μεταμόρφωση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet