Ενισχύεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μεταμόρφωσης με δύο οχήματα 4Χ4
Κοινωνία

Ενισχύεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μεταμόρφωσης με δύο οχήματα 4Χ4

Η Μεταμόρφωση μπαίνει δυναμικά στον χάρτη της Πολιτικής Προστασίας, εκσυγχρονίζοντας τις υπηρεσίες της προς την πόλη και τους δημότες, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή.

Ειδικότερα, ένα νέο όχημα 4Χ4 με υπερσύγχρονο και πλήρη πυροσβεστικό εξοπλισμό τέθηκε σε επιχειρησιακή ετοιμότητα και βρίσκεται στη διάθεση του τμήματος Πολιτικής Προστασίας. «Μία ακόμη διαχρονική ανάγκη, ένα ακόμη αίτημα που γίνεται πραγματικότητα», σημειώνει η δημοτική αρχή.

Το εν λόγω όχημα, μετά το πέρας της αντιπυρικής περιόδου, περιμένει το «αδερφάκι» του (ένα ακόμη όχημα 4Χ4), ώστε και τα δύο να εξοπλιστούν με ειδικό αλατοδιανομέα και με εκχιονιστική λεπίδα ενόψει του χειμώνα, τα οποία έχουν παραληφθεί και είναι έτοιμα για τοποθέτηση στα εν λόγω οχήματα.

Η δημοτική αρχή αναφέρει σχετικά: «Ευχαριστούμε την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Βύρωνα και την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας – Δασοπυρόσβεσης Ιωνίας Χίου, οι οποίες διά των Προέδρων τους Σαλαγιάννη Σταύρου και Τζούμα Θεοδόση αντίστοιχα, παρείχαν συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση στους χειριστές των οχημάτων, όσον αφορά στα συστήματα πυρόσβεσης κι αποχιονισμού. 

Μάλιστα ο δήμαρχος Στράτος Σαραούδας, ερωτώμενος σχετικά, αφού τόνισε και εξήρε τη σημασία των συγκεκριμένων οχημάτων όσον αφορά στην Πολιτική Προστασία τόνισε ότι «η ενίσχυση των υπηρεσιών του Δήμου συνεχίζεται, με νέα απορριμματοφόρα να ακολουθούν σύντομα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet