Εντυπωσίασαν οι τετράποδοι φίλοι μας στην εκδήλωση «Άνθρωποι-Ζώα, είμαστε ΕΝΑ» στη Μεταμόρφωση
Κοινωνία

Εντυπωσίασαν οι τετράποδοι φίλοι μας στην εκδήλωση «Άνθρωποι-Ζώα, είμαστε ΕΝΑ» στη Μεταμόρφωση

Άκρως ενδιαφέρουσα η σαββατιάκη ενημερωτική εκδήλωση «Άνθρωποι-Ζώα, είμαστε ΕΝΑ» του Δήμου Μεταμόρφωσης και του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας, στην πλατεία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Οι κάτοικοι της πόλης (μικροί και μεγάλοι) είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την κακοποίηση των ζώων, αλλά και την προσφορά τους, μέσα από παρουσιάσεις γνωστής κτηνιάτρου, νομικού και συμβούλων ψυχικής υγείας της Ελληνικής Αστυνομίας, της μη κερδοσκοπικής Σχολής Σκύλων-Οδηγών Τυφλών «Λάρα» και της ΚΟΙΝΣΕΠ Σχολής Εκπαιδευτών και Σκύλων «Living Better Together».

Το ενδιαφέρον κορυφώθηκε κατά τις επιδείξεις των αστυνομικών σκύλων Κ9 για ναρκωτικά και εκρηκτικά, της πανέμορφης σκυλίτσας οδηγού τυφλών και φυσικά των υπό εκπαίδευση σκύλων τα οποία βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα και κακοποιημένα. Δεν έλειψαν οι στιγμές που ο κόσμος χειροκρότησε για τις ικανότητες των πιστών μας φίλων. Και δεν έμειναν εκεί, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις είχαν την ευκαιρία μέχρι και να συμμετέχουν, όπως αρκετοί έκαναν, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης.

Στην εκδήλωση, πέραν του δημάρχου Μεταμόρφωσης, Στράτου Σαραούδα, συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Μπαλτάς και Νικόλαος Ζυγούνας, καθώς και η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, η οποία για μια ακόμη φορά βρέθηκε στη Μεταμόρφωση.

Αντίστοιχη επιτυχία είχε και η συναυλία που ακολούθησε, με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν μια πραγματικά αξέχαστη νύχτα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet