«Ευχαριστώ» του Δήμου Μεταμόρφωσης σε όσους συνέβαλαν στη συγκέντρωση σχολικών ειδών το Σάββατο 19/9
Κοινωνία

«Ευχαριστώ» του Δήμου Μεταμόρφωσης σε όσους συνέβαλαν στη συγκέντρωση σχολικών ειδών το Σάββατο 19/9

Η διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Μεταμόρφωσης, σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Όλοι Μαζί Μπορούμε», πραγματοποίησε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου δράση για τη συλλογή σχολικών ειδών για τη στήριξη παιδιών ευάλωτων οικονομικά οικογενειών, με τίτλο «Το Παιδί πάνω από όλους».

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλες και όλους όσοι αγκάλιασαν τη δράση και ειδικότερα σε όσους συνεισέφεραν από το υστέρημά τους στη συλλογή σχολικών ειδών για τη στήριξη παιδιών ευάλωτων οικονομικά οικογενειών σε συνολικά 61 Δήμους της χώρας.

«Αυτές τις δύσκολες εποχές είναι σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά, με κοινό γνώμονα την αλληλεγγύη και την προσφορά στον συνάνθρωπο» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Παρόντες στη δράση, του Σαββάτου 19/9, ήταν ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Πάνος Λουσίδης, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Χριστίνα Αντωνοπούλου και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Προληψης Παραβατικότητας Δήμου Μεταμόρφωσης, Βασίλης Κορκολής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet