Η νέα γενιά τίμησε την παράδοση στην εκδήλωση του ΣΒΑΠ και του Δήμου Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Η νέα γενιά τίμησε την παράδοση στην εκδήλωση του ΣΒΑΠ και του Δήμου Μεταμόρφωσης

Συναισθήματα χαράς και συγκίνησης σκόρπισαν νέοι και νέες από Δήμους – μέλη του Συνδέσμου στην όμορφη εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο ΣΒΑΠ και ο Δήμος Μεταμόρφωσης στο Συνεδριακό Κέντρο Μεταμόρφωσης.

«Η νέα Γενιά τιμά την Παράδοση» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης και πράγματι με περίσσια χάρη, λεβεντιά και δεξιότητα, τα παιδιά τίμησαν την ελληνική παράδοση, όπως αναφέρει ο ΣΒΑΠ.

Χοροί από την Κρήτη και τον Πόντο με την συνοδεία μουσικών οργάνων αποδόθηκαν εξαιρετικά από τα τμήματα των πολιτιστικών οργανισμών των Δήμων και από τους φορείς τους. Ο ΣΒΑΠ υπογραμμίζει ότι αναδείχθηκε, έτσι, και το έργο σε βάθος που γίνεται στον τομέα του Πολιτισμού, από τους Δήμους Μεταμόρφωσης, Βριλησσίων και Πεντέλης, με άξονα ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του, την ελληνική παράδοση.

Άλλωστε η προβολή των πολιτιστικών δραστηριοτήτων των Δήμων – μελών του Συνδέσμου και η διαδημοτική συνεργασία και αλληλεπίδραση είναι στους στόχους του προγράμματος «΄Εν Άστει» του ΣΒΑΠ το οποίο εντάσσεται και η εκδήλωση αυτή σε συνεργασία με τον Δήμο Μεταμόρφωσης.

Με όμορφες παραδοσιακές στολές χόρεψαν τα παιδιά και οι έφηβοι από την Ένωση Ποντίων Μελισσίων, από το Πολιτιστικό τμήμα Δήμου Βριλησσίων, από την ΄Ενωση Κρητών Μεταμόρφωσης «Η Μεγαλόνησος» και από τον Σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος».

Στην εκδήλωση που παρακολούθησαν πολλοί δημότες παρέστησαν και ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Χριστίνα Αντωνοπούλου, Δαλιάνη Φωτεινή, περιφερειακή σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αττικής, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος Στέλιος Σαρηδάκης, η πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης Δήμητρα Σκοπελίτη, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Βριλησσίων Ιωάννα Κυρίτση, η αντιδήμαρχος Τ.Υ. Λυκόβρυσης – Πεύκης και μέλος του Δ.Σ. του ΣΒΑΠ Μαρία Μουρατίδη. Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησε ο υπεύθυνος Προγραμμάτων του ΣΒΑΠ και πρόεδρος της ΄Ενωσης Δημάρχων Αττικής Παύλος Καμάρας.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Τατιάνα Τσερεγκώφ και η διαφημιστική εταιρεία La Communication Α.Ε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet