Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση ενημέρωσε τους πολίτες για το ΣΒΑΚ
Κοινωνία

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση ενημέρωσε τους πολίτες για το ΣΒΑΚ

Η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, με επικεφαλής τον Βασίλη Καραβάκο, παρουσίασε το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) σε εκδήλωση που πραγματοποίησε. 

«Η σημερινή μας συζήτηση έχει ως στόχο την ενημέρωση κατοίκων και εργαζομένων του κέντρου για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, στο κομμάτι του κέντρου της πόλης. Διαπιστώσαμε έλλειμμα στην ενημέρωση και καθυστέρηση της διαβούλευσης για ένα κρίσιμο θέμα της πόλης» τόνισε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, στην εισήγησή του, προσθέτοντας.

«Από την προηγούμενη παρουσίαση από τον Δήμο πέρασαν 2,5 μήνες και η ενημέρωση των κατοίκων είναι λειψή. Πήραμε την πρωτοβουλία να ανακινήσουμε το θέμα και, κατά σύμπτωση, την επόμενη (στις 5/2) της δικής μας ανακοίνωσης (στις 4/2) ακολούθησε η ανακοίνωση του Δήμου». 

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης, η παρουσίαση και η συζήτηση που ακολούθησε ήταν πολύ ζωηρή, δείγμα του ενδιαφέροντος των πολιτών για τις προτεινόμενες αλλαγές. Οι συμμετέχοντες εφοδιάστηκαν από ένα αντίτυπο των ρυθμίσεων στο κέντρο, ώστε να έχουν στη διάθεσή τους τις προτάσεις ανά πάσα στιγμή και ανανέωσαν το «ραντεβού» τους για τη συζήτηση στη σχετική εκδήλωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet