Κάλεσμα στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βριλησσίων από τον ΟΚΠΑΔΒ
Κοινωνία

Κάλεσμα στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βριλησσίων από τον ΟΚΠΑΔΒ

Ο ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων καλεί τους πολίτες να στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης, καθώς υπάρχουν ελλείψεις σε τρόφιμα και καθαριστικά.

Οι πολίτες μπορούν να στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο (Λ. Πεντέλης 62, ισόγειο), προσφέροντας προϊόντα από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 1η Ιουλίου, από τις 08:00 έως τις 16:00.

Ο ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων αναφέρει σχετικά:

«Το καλοκαίρι είναι μία δύσκολη περίοδος για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία όλων των Δήμων. Οι ανάγκες είναι μεγάλες και συνεχείς.

Η μεγάλη οικονομική δυσκολία που αντιμετωπίζουν πολλοί συμπολίτες μας αποτυπώνεται στις αιτήσεις  για ένταξη τους τηρουμένων φυσικά όλων των προϋποθέσεων και κατόπιν σχολαστικού ελέγχου από κοινωνικούς λειτουργούς . 

Υπενθυμίζουμε ότι στους δικαιούχους αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι οικογένειες προσφύγων του πολέμου στην Ουκρανία, οι  οποίες επίσης  υποστηρίζονται από τις δυνάμεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βριλησσίων, ο οποίος από την αρχή στάθηκε αλληλέγγυος υποστηρικτής εμπράκτως δίπλα στις μητέρες με τα παιδιά τους (τρόφιμα, ιατρική κάλυψη, στέγη, μαθήματα ελληνικών, εργασία κ.λπ.). 

Ο αριθμός δικαιούχων αυξομειώνεται ανάλογα με την δυνατοτητα εύρεσης εργασίας. Κάνουμε κάλεσμα σε όλους : συνδημότες μας, εταιρείες, συλλόγους κ.λπ. Συμμετέχουμε με ευαισθησία και ενσυναίσθηση για την στήριξη των συμπολιτών μας στις οικονομικά ευπαθείς ομάδες.

Χρειαζόμαστε άμεσα: Τυποποιημένα τρόφιμα (λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα κ.λπ.), καθώς και καθαριστικά/χαρτικά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet