«Καλά νέα» για το δημοτικό κολυμβητήριο Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

«Καλά νέα» για το δημοτικό κολυμβητήριο Μεταμόρφωσης

Προχωρά το έργο συντήρησης του κολυμβητηρίου Μεταμόρφωσης. Ειδικότερα, όπως ενημερώνει ο Δήμος, με απόφαση της γενικής διεύθυνσης Οικονομικών, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Αναπτυξιακής Πολιτικής του υπουργείου Εσωτερικών εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΙV, το έργο «Συντήρηση εγκαταστάσεων κολυμβητηρίου Δήμου Μεταμόρφωσης» συνολικού προϋπολογισμού 1.259.262,99 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Μεταμόρφωσης.

Στη χρηματοδότηση του έργου συμμετέχουν το υπουργείο Εσωτερικών με 600.000 ευρώ, ενώ το υπόλοιποι ποσό ( 659.262,99 ευρώ) θα καλυφθεί από ίδιους πόρους του Δήμου.

Για τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, δήλωσε:

«Πρόκειται για ένα καλό νέο το οποίο προέκυψε μέσα από συντονισμένη και ομαδική προσπάθεια. Ευχαριστώ το υπουργείο Εσωτερικών για την ανταπόκρισή του, καθώς και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την άρτια προετοιμασία.

»Η Μεταμόρφωση έχει ανάγκη αυτό το έργο, το οποίο θα δημοπρατηθεί και θα ολοκληρωθεί άμεσα. Μετά το πέρας το εργασιών, το δημοτικό κολυμβητήριο δεν θα έχει απλώς συντηρηθεί πλήρως, αλλά πρόκειται να αποτελέσει και ένα από τα πιο σύγχρονα κολυμβητήρια της Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet