Μεταμόρφωση: Κλείνουν αθλητικές εγκαταστάσεις και Δημοτική Βιβλιοθήκη – Δεν θα παραχωρούνται χώροι σχολείων και ΚΑΠΗ
Αθλητισμός

Μεταμόρφωση: Κλείνουν αθλητικές εγκαταστάσεις και Δημοτική Βιβλιοθήκη – Δεν θα παραχωρούνται χώροι σχολείων και ΚΑΠΗ

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης, στο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων για την προστασία των πολιτών, ανακοινώνει την προσωρινή αναστολή, έως και τις 25 Μαρτίου, των εξής δραστηριοτήτων:

  1. Της παραχώρησης της χρήσης των χώρων εντός των σχολικών συγκροτημάτων και των ΚΑΠΗ σε κάθε σύλλογο και φορέα. Εξαιρείται η Αιμοδοσία του Συνδέσμου «Κωστάκης Μεσογίτης» (15-16 Μαρτίου), μετά από σχετική οδηγία του υπουργείου Υγείας, για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών της χώρας.
  2. Της λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Γκινοσάτη και Νίκου Πλαστήρα).
  3. Των αθλητικών και πάσης φύσεως δραστηριοτήτων σε όλες τις ανοιχτές και κλειστές δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Εξαιρούνται οι προγραμματισμένες προπονήσεις και οι αγώνες σωματείων που δεν έχουν ανασταλεί τα επίσημα πρωταθλήματά τους. Οι συγκεκριμένες προπονήσεις και οι αγώνες θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Σε περίπτωση που ανασταλούν τα πρωταθλήματα με αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων, θα κλείσουν εντελώς όλοι οι αθλητικοί χώροι.

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, δήλωσε σχετικά με τις νέες αποφάσεις:

«Αυτό που προέχει, πάνω από όλους και όλα, είναι η προστασία της υγείας των κατοίκων της Μεταμόρφωσης. Οι συγκεκριμένες δράσεις έρχονται να συμπληρώσουν τις αντίστοιχες αποφάσεις των προηγούμενων ημερών. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Οφείλουμε, ωστόσο, να είμαστε -και είμαστε- προετοιμασμένοι. Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού. Ο Δήμος είναι σε εγρήγορση, ωστόσο η καθεμία και ο καθένας από εμάς πρέπει να κάνει το αυτονόητο. Να είναι ψύχραιμος και να ακολουθεί πίστα τις οδηγίες υγιεινής του υπουργείου Υγείας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet