Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη: Υπό προϋποθέσεις η δημοπράτηση του αναψυκτηρίου
Κοινωνία

Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη: Υπό προϋποθέσεις η δημοπράτηση του αναψυκτηρίου

Τις προϋποθέσεις της για τη δημοπράτηση του αναψυκτηρίου στο σκεπαστό της Αττικής Οδού γνωστοποιεί η παράταξη Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη, με επικεφαλής τον Γ. Δελή, τονίζοντας ότι «σε όποιον δοθεί με νόμιμο τρόπο πρέπει να σεβαστεί τον χώρο και τους κατοίκους».

Ειδικότερα, η δημοτική παράταξη αναφέρει:

«Δημοπρατείται αρχές Μαρτίου το κτίσμα του Δήμου στο σκεπαστό της Αττικής Οδού για αναψυκτήριο. Η Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη σέβεται την απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού συμβουλίου, αλλά με προϋποθέσεις για την έννοια αναψυκτηρίου, παρά ότι θα προτιμούσαμε να δημιουργηθεί ένας πολυχώρος για εκδηλώσεις. Σε όποιον δοθεί με νόμιμο τρόπο πρέπει να σεβαστεί τον χώρο και τους κατοίκους.

Οι προϋποθέσεις που θέτει η παράταξη μας είναι: Το αναψυκτήριο να πουλάει καφέ – αναψυκτικά και όλα τα συναφή, σνακ και ό,τι άλλο υποχρεούται από τον νόμο. Να μην γίνονται εκδηλώσεις με τραγουδιστές όλων των μουσικών ακουσμάτων σε εξωτερικό χώρο. Το ωράριο να είναι τις καθημερινές μέχρι τις 24.00 και τα σαββατοκύριακα μέχρι τις 1.30π.μ. Να είναι ελεύθερος ο χώρος για τους πολίτες. Τα τραπεζοκαθίσματα να είναι είναι μέσα σε συγκεκριμένη οριοθετημένη περιοχή, ώστε να αφήνει περισσότερο ελεύθερο χώρο για τους κατοίκους. Το προσωπικό που θα απασχοληθεί να είναι κατά 50% από εργαζόμενους της Μεταμόρφωσης. Όλα τα δημοτικά κτήρια ανήκουν στον λαό της Μεταμόρφωσης και πρέπει να είναι στη διάθεσή τους».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet