Με μια όμορφη γιορτή έληξε το Camp Δημιουργικής Απασχόλησης
Κοινωνία

Με μια όμορφη γιορτή έληξε το Camp Δημιουργικής Απασχόλησης

Με την πραγματοποίηση της τελετής λήξης, στον αύλειο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου, ολοκληρώθηκε και φέτος το Καλοκαιρινό Camp Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Μεταμόρφωσης, το οποίο διεξήχθη από τις 19 Ιουνίου έως τις 21 Ιουλίου 2017.

Το πρόγραμμα έδωσε την ευκαιρία σε δεκάδες παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών ν’απασχοληθούν δημιουργικά από τις 7 το πρωί έως τις 4 μετά το μεσημέρι καθημερινά. Γι΄ αυτές τις όμορφες και χαρούμενες δραστηριότητες εργάσθηκαν ειδικοί παιδαγωγοί, νηπιαγωγοί, γυμναστές, θεατρολόγοι, καθώς και πτυχιούχοι καλλιτεχνικών σπουδών, τα δε παιδιά συμμετείχαν σε πλήθος αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων. Τα αθλήματα, οι ενασχολήσεις τέχνης και πολιτισμού, οι εκδρομές στη θάλασσα, σε χώρους εκπαιδευτικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, κράτησαν, όπως ενημερώνει ο Δήμος, αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών, καθ΄ όλη τη διάρκεια των πέντε εβδομάδων.

Στην εορταστική τελετή λήξης παρουσιάστηκε το πλούσιο έργο των μικρών μας φίλων, με καλλιτεχνικές αναφορές στον ελληνικό κινηματογράφο, καθώς και από τη συμμετοχή τους στα εργαστήρια χειροτεχνίας και εικαστικών κατασκευών.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη συγκεκριμένη εκδήλωση μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Μιλτιάδης Καρπέτας, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, Νικολέτα Πατέλη, η οποία είχε την όλη οργάνωση και ευθύνη του καλοκαιρινού camp, ο αντιδήμαρχος Φώτης Παπαδόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Κολοβός και Γιώργος Χρονόπουλος, καθώς και ο επικεφαλής της παράταξης Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση, Στράτος Σαραούδας. Στο τέλος της γιορτής υπήρξε κέρασμα με σνακ, χυμούς και παγωτά σε όλα τα παρευρισκόμενα παιδιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet