Νέο λεωφορείο Δημοτικής Συγκοινωνίας στους δρόμους της Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Νέο λεωφορείο Δημοτικής Συγκοινωνίας στους δρόμους της Μεταμόρφωσης

Σε δρομολόγιο του νέου λεωφορείου της Δημοτικής Συγκοινωνίας βρέθηκε σήμερα (23/2) το πρωί ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Στέλιο Σαριδάκη, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκειά του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιβάτες τόσο για το νέο λεωφορείο, όσο και για τις προτάσεις τους αναφορικά με το δρομολόγιο.

Μετά το πέρας του δρομολογίου, ο κ. Σαραούδας δήλωσε:

Το να βρίσκομαι σήμερα εδώ, στο ολοκαίνουργιο λεωφορείο της Δημοτικής μας Συγκοινωνίας, μόνο ικανοποίηση μου προκαλεί. Ικανοποίηση που μια ακόμη ανάγκη της Μεταμόρφωσης, ένα ακόμη αίτημα των συμπολιτών μας και μια υπόσχεσή μου πραγματοποιείται. Ικανοποίηση που διακρίνω στα πρόσωπα και τα λόγια όλων των επιβατών, που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, τη διαδικασία αγοράς και κυκλοφορίας του, ενώ σύντομα θα προμηθευτούμε και ένα δεύτερο λεωφορείο.

Και δεν μένουμε εδώ, καθώς -αν πάνε όλα καλά- μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» επιδιώκουμε να πάρουμε και ένα ηλεκτρικό λεωφορείο που θα καλύψει πλήρως της ανάγκες μας και ολοκληρώσει την αναβάθμιση της Δημοτικής μας Συγκοινωνίας.

Ωστόσο καλά τα χαρτιά και οι μελέτες, αλλά πάντοτε πρέπει να έχεις εικόνα και από κοντά. Για αυτό και είμαι σήμερα εδώ. Συνομίλησα λοιπόν με επιβάτες για πιθανές αλλαγές στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, πέραν της επικείμενης πρόσθετης λειτουργίας μιας ακόμη γραμμής και της επέκτασης του ωραρίου μέχρι και το απόγευμα. Ενώ φυσικά, έχοντας πλέον τα απαιτούμενα μέσα, ξεκινούμε την προβλεπόμενη διαδικασία για έγκριση της μεταφοράς φοιτητών στο πανεπιστήμιο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet