Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Μεταμόρφωσης

Από τις 10 έως και τις 30 Μαΐου 2018 οι Παιδικοί – Βρεφικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Μεταμόρφωσης θα δέχονται αιτήσεις εγγραφών για την περίοδο 2018-2019.

Τα παιδιά τα οποία  θα συμπληρώσουν την 31η Δεκεμβρίου του 2018 την ηλικία των 5 ετών φοιτούν υποχρεωτικά στα Νηπιαγωγεία.
Για τη σχολική περίοδο 2018-2019 δεν θα εφαρμοστεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, η διετής υποχρεωτική εκπαίδευση για τον Δήμο Μεταμόρφωσης. Η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση θα εφαρμοστεί σε βάθος τριετίας υποχρεωτικά σε όλους τους δήμους και θα ενταχθεί στο πλαίσιο της υποχρεωτικής ενιαίας 14χρονης εκπαίδευσης.

Τα νήπια που επανεγγράφονται συμπληρώνουν εκ νέου αίτηση, καθώς και όλα τα δικαιολογητικά.
Το έντυπο της αίτησης και τα λοιπά πληροφοριακά στοιχεία θα χορηγούνται είτε από τους Δημοτικούς Παιδικούς – Βρεφικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς είτε από το Πρωτόκολλο του Δήμου (Ι. Ράλλη & Δημαρχείου, δημαρχείο Μεταμόρφωσης, στο ισόγειο δεξιά) και θα κατατίθενται υποχρεωτικά στο πρωτόκολλο του δημαρχείου είτε πρόκειται για νέα εγγραφή είτε για επανεγγραφή.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης των εγγράφων και ενημέρωσης μέσω της διαδικτυακής πύλης του Δήμου στην υποενότητα Υπηρεσίες του Δήμου – Τμήμα Προσχολικής Αγωγής.

Αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα γίνονται δεκτές. Επίσης, αιτήσεις για τις οποίες δεν έχουν τακτοποιηθεί οι οικονομικές εκκρεμότητες θα απορρίπτονται από την Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet