Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης υποδέχθηκε τους ποδηλάτες του Βορείου Τομέα Αττικής
Κοινωνία

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης υποδέχθηκε τους ποδηλάτες του Βορείου Τομέα Αττικής

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, υποδέχθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, στο δημαρχείο, τους συμμετέχοντες στην Ποδηλατοδρομία του Βορείου Τομέα της Αττικής σε 14 δημαρχεία και τερματισμό στο υπουργείο Περιβάλλοντος, με σύνθημα «Ποδηλατούμε ενωμένοι για το Κλίμα». Οι ποδηλάτες συνοδεύονταν από την αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Αττικής, συμμετέχοντας ενεργά στην καμπάνια της Εβδομάδας Ευρωπαϊκής Κινητικότητας 2019 «EUROPEANMOBILITYWEEK 2019», αλλά και στην Παγκόσμια κινητοποίηση «Week for Future and Climate Justice», στήριξε την ποδηλατοδρομία, δηλώνοντας έτσι την αμέριστη πρόθεσή της να συμβάλλει, με δράσεις και ενέργειες, στην προώθηση των εναλλακτικών μετακινήσεων, στη μείωση των εκπομπών άνθρακα και στις πολιτικές για την Κλιματική Αλλαγή.

Ο κ. Σαραούδας, αφού καλωσόρισε τους ποδηλάτες, εξέφρασε την στήριξη του Δήμου Μεταμόρφωσης σε κάθε δράση ή πρωτοβουλία για το περιβάλλον, γιατί με αυτό τον τρόπο «ουσιαστικά αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής όλων των πολιτών».

Από την πλευρά τους οι ποδηλάτες δώρισαν στον δήμαρχο ένα δενδράκι, το οποίο του ζήτησαν να προστατεύσει και του ευχήθηκαν να «θεριέψει επί δημαρχίας του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet