Παιδιά της Μεταμόρφωσης έκαναν… τρεις ευχές κρυμμένες σε κοχύλι
Κοινωνία

Παιδιά της Μεταμόρφωσης έκαναν… τρεις ευχές κρυμμένες σε κοχύλι

Μια ενδιαφέρουσα δράση που χαροποίησε ιδιαίτερα τα παιδιά της πόλης, πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Μεταμόρφωσης και συγκεκριμένα από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου.

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 τα παιδιά παρακολούθησαν, με ενδιαφέρον και πολύ κέφι, τη διαδραστική αφήγηση του παραμυθιού «Τρεις ευχές κρυμμένες σε κοχύλι» από τη διακεκριμένη συγγραφέα Μαριλένα Καββαδά.

Τα παιδιά συμμετείχαν στην εξέλιξη του παραμυθιού, ζωγραφίζοντας στοιχεία από την ιστορία, ανεβαίνοντας στη σκηνή του Συνεδριακού Κέντρου και ερμηνεύοντας μαζί με τους ρόλους της ιστορίας μαζί με τους συντελεστές, σε μια εξαιρετικά ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιάννης Μπάλτας, ο οποίος συνεχάρη τους συντελεστές καθώς και το προσωπικό του Δήμου για την άρτια διοργάνωση, ενώ παρευρέθηκε και η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Χριστίνα Αντωνοπούλου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη γνωστής εταιρείας, η οποία μοίρασε όμορφα και χρήσιμα δωράκια σε όλα τα παιδιά και τους γονείς που παραβρέθηκαν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet