Πολιτεία Πολιτών: Συνάντηση Σ. Νάνου με τον διοικητή του Α.Τ. Μεταμόρφωσης για την εγκληματικότητα
Κοινωνία

Πολιτεία Πολιτών: Συνάντηση Σ. Νάνου με τον διοικητή του Α.Τ. Μεταμόρφωσης για την εγκληματικότητα

Προγραμματισμένη επίσκεψη του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Πολιτεία Πολιτών Μεταμόρφωσης, Σάββα Νάνου, με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μεταμόρφωσης, Κωνσταντίνο Καρλέ, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018.

Από τις δύο πλευρές εκφράστηκε η αναγκαιότητα της αγαστής συνεργασίας Δήμου Μεταμόρφωσης και Ελληνικής Αστυνομίας, τόσο για την ασφάλεια των δημοτών, όσο και των μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. «Η εγκληματικότητα κάθε μορφής είναι αυξημένη, μεταφερόμενη από δήμο σε δήμο, ενώ οι περιορισμένοι οικονομικοί πόροι στερούν τόσο από τους Δήμους όσο και από την Αστυνομία τη δυνατότητα για παροχή καλύτερης ποιότητας υπηρεσιών» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η παράταξη.

Τονίστηκε, όπως ενημερώνει η παράταξη, σε πρώτη φάση η ανάγκη να ενισχυθεί ο φωτισμός από την πλευρά του Δήμου σε σημεία όπου ήδη έχει διαπιστωθεί το στοιχείο της επικινδυνότητας από δημοτικές υπηρεσίες και πολίτες, αλλά και η συμπληρωματική χρησιμοποίηση εταιρειών περιπολιών (patrol), μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα, όπου η Αστυνομία, βάσει των δυνατοτήτων της, δεν μπορεί να συνδράμει στην παρούσα φάση (ιδίως στην περιοχή με εργοστάσια και μεγάλες εταιρείες), που εδρεύουν στην πόλη.

«Η ασφάλεια των πολιτών και των επιχειρήσεων είναι ένα σημαντικό προαπαιτούμενο της ελευθερίας τους. Γι΄ αυτό, πρέπει να διασφαλίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους εκάστοτε διοικούντες» τονίζει η παράταξη Πολιτεία Πολιτών, ενημερώνοντας, παράλληλα, ότι θα συνεχίσει την επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων με όλους τους θεσμικούς φορείς της πόλης της Μεταμόρφωσης, προς όφελος των δημοτών της. Ταυτόχρονα ενημερώνει ότι σε κάθε νέα της συνάντηση θα μεταφέρει δημόσια τα αποτελέσματά της στην τοπική κοινωνία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet