Προσφορά δώρων στα παιδιά του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος από τον Α.Σ. Ατρόμητος Μεταμόρφωσης και τον Δήμο
Κοινωνία

Προσφορά δώρων στα παιδιά του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος από τον Α.Σ. Ατρόμητος Μεταμόρφωσης και τον Δήμο

Με φωτεινά παιδικά χαμόγελα γέμισε σήμερα (26/1) το Χατζηπατέρειο – Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού, όταν τα παιδιά είδαν, άνοιξαν και, σε κάποιες περιπτώσεις, δοκίμασαν δώρα τα οποία τους προσέφερε η ποδοσφαιρική ακαδημία Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, σε συνεργασία με τον Δήμο Μεταμόρφωσης, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, από την αντιπροσωπεία του Ατρομήτου, δόθηκε σε κάθε παιδί ένα φούτερ και ένα αθλητικό παντελόνι (φόρμα).

Εν συνεχεία, η διοίκηση του Δήμου αναφέρει τα εξής:

«Ήρθαν κοντά για λίγο ο αθλητισμός και τα πρότυπα που εκπροσωπεί, με έναν φυσικό του σύμμαχο, τα πρότυπα ζωής που αντιπροσωπεύουν τα παιδιά του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος.

»Μια συνεργασία με προοπτικές, όπως όλοι οι παριστάμενοι αναγνώρισαν, ενώ συμφώνησαν να οργανωθεί σύντομα και μια σχετική συνάντηση».

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πάνος Λουσίδης, ο πρόεδρος του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος, Γιώργος Παπαδάκης και ο γενικός διευθυντής,, Άγγελος Κουτουμάνος, ο πρόεδρος και ο υπεύθυνος των αγωνιστικών τμημάτων και προπονητής του Ατρομήτου, Γιάννης Χαριτόπουλος και Νίκος Αντωνίου, αντίστοιχα, καθώς και ο ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδας Διονύσης Καπελλές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet