Πρόγραμμα «Αγκαλιάζουμε τους μαθητές» στον Δήμο Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Πρόγραμμα «Αγκαλιάζουμε τους μαθητές» στον Δήμο Μεταμόρφωσης

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, υλοποιεί το πρόγραμμα «Αγκαλιάζουμε τους μαθητές», στην προσπάθειά του να γίνει αρωγός της τεράστιας προσπάθειας που καταβάλλουν οι μαθητές των οικογενειών που είναι ωφελούμενες των Κοινωνικών Δράσεων.

Για τον σκοπό αυτό ο Δήμος ζήτησε τη βοήθεια των Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών και Μέσης Εκπαίδευσης της πόλης για να προσφέρουν σε αυτό το κοινωνικό έργο, με τη μορφή υποτροφίας φοίτησης των μαθητών στο φροντιστήριο τους.

Τα φροντιστήρια που ανταποκρίθηκαν σε αυτή την προσπάθεια είναι:

Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης: Άνοδος. Παιδεία Plus, Πουκαμισάς.

Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών: Μαλλίδου Education Center, Meta- morfosi Μάμαλη Μαρία, Μαστρογιαννοπούλου Ειρήνης, Σαρατσιώτη Φωτούλας, Βουτσινού Φ. – Ρούσση Ε. Ο.Ε., Γεωργουλέα Καίτης.

Ο Δήμος, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων, αλλά και τους εκδοτικούς οίκους που προσέφεραν τα συγγράμματα των μαθητών και ευελπιστεί στη συνέχιση της συνεργασίας. Συγκεκριμένα, ευχαριστεί τους: Burlington Books Εκδοτική Α.Ε., Express Publishing, Grivas Publication, Super Course ELT Publising, Hamilton House Publisher, Heuber Hellas, Deutch duchr die Lupe.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet