Σάββας Νάνος: Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για τη Μεταμόρφωση
Κοινωνία

Σάββας Νάνος: Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για τη Μεταμόρφωση

«Νομίζω πως η πανδημία έκρυψε αρκετές από τις αδυναμίες της δημοτικής αρχής. Ο δήμαρχος της πόλης μας δεν λειτουργεί θεσμικά και του το έχω πει πολλές φορές… Δεν είναι μία διοίκηση με λάθη, αλλά μία λάθος διοίκηση», δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Πολιτεία Πολιτών Σάββας Νάνος, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον «Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

Όπως τόνισε ο κ. Νάνος, «η δημοτική αρχή Σαραούδα απέδειξε από την αρχή της θητείας της πως δεν διαθέτει ούτε σχέδιο, ούτε όραμα για την πόλη, ενώ φάνηκε ξεκάθαρα πως δουλεύει για τις επόμενες εκλογές και όχι για τις επόμενες γενιές».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη «δυσλειτουργία-υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου», κάνοντας λόγο για «συνειδητή απαξίωσή του από τον δήμαρχο, προσθέτοντας ότι αρκετές φορές προσπαθεί να περάσει θέματα πραξικοπηματικά».

Επιπλέον, ο κ. Νάνος άσκησε δριμεία κριτική στους χειρισμούς της δημοτικής αρχής αναφορικά με το θέμα τοποθέτησης του επίμαχου μπαλονιού και ξεκαθάρισε πως θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο και στις επικείμενες δημοτικές εκλογές το 2023.

«Εμείς είμαστε ξεκάθαροι… όποιος στην δημοτική μας κίνηση ασκεί φραστική ή σωματική βία θα διαγράφεται.. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για τη Μεταμόρφωση. Με ενδιαφέρει να είμαι χρήσιμος για την πόλη μου», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Σάββας Νάνος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet