Στο πλευρό των πληγέντων από τις πυρκαγιές στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας η Μεταμόρφωση
Κοινωνία

Στο πλευρό των πληγέντων από τις πυρκαγιές στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας η Μεταμόρφωση

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, μαζί με τη διευθύντρια και εργαζόμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, μετέβησαν, την Παρασκευή 13/8, στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, όπου παρέδωσαν, με δύο γεμάτα φορτηγά, τη βοήθεια που συγκεντρώθηκε για τους πληγέντες της περιοχής.

Εκεί τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Μεταμόρφωσης, τον δήμαρχο, τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της πόλης για τη συνδρομή.

«Ευχαριστούμε, από καρδιάς, όλες και όλους όσοι συνέβαλαν στη συγκέντρωση αυτής της μεγάλη βοήθειας. Η καταστροφή που αντικρύσαμε, είναι πρωτόγνωρη και δεν υπάρχει περιθώριο να χαθεί ούτε μία ημέρα από τη σταδιακή αποκατάστασή της», επισημαίνει η διοίκηση.

Από τον δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας οι συμμετέχοντες στην αποστολή ενημερώθηκα ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη από στήριξη, τόσο σε υδραυλικές, όσο και ηλεκτρολογικές εργασίες. Εάν κάποιος επιθυμεί να συμβάλει, μπορεί να επικοινωνήσει στους τηλ. αριθμούς επικοινωνίας :22270 31603 (Λίμνη), 22273 50200 (Μαντούδι), 22270 61220 (Αγ. Άννα)

«Ευχαριστούμε τις εταιρείες ΒΙΚΟΣ, ΜΕΓΑ Α.Ε., ΑΝΕΜΟΣ και όλους όσοι συνέβαλαν -ανώνυμα και επώνυμα- στη συγκέντρωση των αγαθών για τους πυρόπληκτους (όπως το 1ο ΚΑΠΗ, την Ένωση Συλλόγων Γονέων Μεταμόρφωσης και τους δεκάδες συμπολίτες μας)», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet