Στις 8 Ιουνίου ξεκινούν οι εγγραφές στο Summer Camp του Δήμου Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Στις 8 Ιουνίου ξεκινούν οι εγγραφές στο Summer Camp του Δήμου Μεταμόρφωσης

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση, υλοποιεί και φέτος το θερινό πρόγραμμα ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών (Summer Camp) με τίτλο «Χαρούμενο και Δημιουργικό Καλοκαίρι 2022».

Η δημοτική αρχή τονίζει ότι βρίσκεται ακόμη μία χρονιά δίπλα στους εργαζόμενους γονείς της πόλης, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά ν’ απασχοληθούν δημιουργικά και με ασφάλεια την καλοκαιρινή περίοδο.

Το πρόγραμμα διαρκεί συνολικά πέντε εβδομάδες. Θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 20/6 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 22/7. Θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του 7ου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών. Η καθημερινή διάρκεια του προγράμματος θα είναι από τις 07:00 έως 16:00 Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα ν’ απασχοληθούν με ασφάλεια, υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών, σε δραστηριότητες ψυχαγωγικές, αθλητικές, αλλά κυρίως να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις, νέες φιλίες και να ζήσουν νέες εμπειρίες. Όλα τα παιδιά πρέπει καθημερινά να έχουν μαζί τους καπέλο, σακίδιο, δεύτερη ενδυμασία, παγούρι με νερό.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet