Στόχος βανδαλισμού για δεύτερη φορά το γήπεδο μπάσκετ στο 4ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Στόχος βανδαλισμού για δεύτερη φορά το γήπεδο μπάσκετ στο 4ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης

Στόχος βανδαλισμού έγινε για δεύτερη φορά το γήπεδο μπάσκετ στο 4ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης, όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος της πόλης Στράτος Σαραούδας. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο χώρος φυλάσσεται τόσο από εργαζόμενο του Δήμου, όσο και από ιδιωτική εταιρεία φύλαξης.

Οι φθορές προκλήθηκαν σε ένα γήπεδο που ολοκληρώθηκε πριν μόλις λίγες ημέρες «και ήταν πραγματικό κόσμημα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σαραούδας, προσθέτοντας ότι στο συγκεκριμένο σχολείο προκαλούνται διαρκώς ζημιές σε όποιες εργασίες – παρεμβάσεις γίνονται.

«Καταδικάζω προσωπικά και απερίφραστα τον βανδαλισμό του γηπέδου μπάσκετ, όπως άλλωστε είχα κάνει και με τον βανδαλισμό του γηπέδου “μπαλόνι” στον ίδιο ακριβώς χώρο. Στάση την οποία είμαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και αστερίσκους, όλες οι πολιτικές δυνάμεις, οι φορείς και οι συμπολίτες της Μεταμόρφωσης. Όλοι όσοι υπεύθυνα ενδιαφερόμαστε για το καλό της πόλης μας» δήλωσε σχετικά με το τελευταίο συμβάν ο δήμαρχος, οποίος στέλνει κι ένα το εξής μήνυμα στους δράστες του βανδαλισμού: «Στους υπευθύνους βανδαλιστές-δολιοφθορείς και τους πιθανούς ηθικούς αυτουργούς τους διαμηνύω ότι τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές στην πόλη μας και ότι θα ακολουθηθεί κάθε δυνατή νόμιμη διαδικασία».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet