«Συμμαχία Πολιτών Μεταμόρφωσης»: Να μετονομαστεί η Ι. Ράλλη σε Μ. Γλέζου
Κοινωνία

«Συμμαχία Πολιτών Μεταμόρφωσης»: Να μετονομαστεί η Ι. Ράλλη σε Μ. Γλέζου

Το αίτημα που έχει ήδη διατυπώσεις και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεταμόρφωσης, να μετονομαστεί η οδός Ι. Ράλλη σε Μ. Γλέζου, επαναφέρει η δημοτική παράταξη «Συμμαχία Πολιτών», με αφορμή την απώλεια του μεγάλου αγωνιστή της χώρας.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη αναφέρει:

«Δυστυχώς ο Μανώλης Γλέζος δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Ο αγωνιστής-σύμβολο, ο άνθρωπος που αγωνίστηκε για τα ιδανικά του από την πρώιμη νιότη ως τα βαθιά γεράματα, απεβίωσε στις 30 Μαρτίου 2020.

»Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, εκτιμώντας την προσφορά του Μανώλη Γλέζου στην πατρίδα είχε ζητήσει στις 17 Φεβρουαρίου τη μετονομασία της οδού Ι. Ράλλη, που φέρει το όνομα του δωσίλογου (καταδικασμένου) πρωθυπουργού της κατοχής, σε Μανώλη Γλέζου.

»Σήμερα είναι η ώρα για να υλοποιηθεί αυτή η πρόταση και ο Δήμος μας να τιμήσει έναν άνθρωπο-σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής, όπως έκαναν άλλοι Δήμοι (π.χ. ο Δήμος Γαλατσίου).

»Δείτε στο βίντεο την πρόταση του δημοτικού συμβούλου της Συμμαχίας Πολιτών Γ. Πετρόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο (αγνοήστε τα γέλια εκ μέρους της παράταξης Καρπέτα. Οφείλονται στη χρόνια δυσανεξία της σε οτιδήποτε αγωνιστικό). 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet