Συμμαχία Πολιτών: Στο κλείσιμο πρακτικά των ιατρείων του ΕΟΠΠΥ στη Μεταμόρφωση οδήγησε η διοίκηση Σαραούδα
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Στο κλείσιμο πρακτικά των ιατρείων του ΕΟΠΠΥ στη Μεταμόρφωση οδήγησε η διοίκηση Σαραούδα

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση αντιτάχθηκε, όπως υποστηρίζει, στην πρόταση να μετατραπούν τα ιατρεία του ΕΟΠΠΥ στην πόλη σε εμβολιαστικό κέντρο. Η αιτία είναι, όπως σημειώνει, ότι «νομοτελειακά θα υποβαθμιζόταν ακόμα περισσότερο η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην πόλη μας, δηλαδή, πρακτικά, για να κλείσει κάποιος ραντεβού με γιατρό θα έπρεπε να πάει σε άλλον Δήμο».

«Η δημοτική αρχή, θέλοντας να βάλει πλάτη στην κυβερνητική πολιτική, και μην έχοντας αυτόνομη πολιτική για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των κατοίκων της πόλης μας, αποφάσισε τη μετατροπή τους σε εμβολιαστικό κέντρο. Έκανε και τη σχετική φιέστα με την υφυπουργό την κ. Ράπτη, θέλοντας να μας πείσουν ότι έκαναν κάτι σημαντικό» συνεχίζει η παράταξη στην ανακοίνωσή της και προσθέτει:

«Τα αποτελέσματα της επιλογής τους φαίνονται όταν κάποιος προσπαθεί να κλείσει ραντεβού με γιατρό. Δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο ραντεβού. Πρακτικά τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ στη Μεταμόρφωση καταργήθηκαν. Οι κάτοικοι της Μεταμόρφωσης πληρώνουν για να στεγάζονται τα ιατρεία, πληρώνουν για υλικά και αναλώσιμα, και ιατρεία στην πόλη μας πλέον δεν έχουμε. Η πολιτική της υποταγής του κ. Σαραούδα στο κόμμα και την κυβέρνηση έχει πολύ βλαπτικές συνέπειες στην υγεία των κατοίκων της πόλης μας. Ο δήμαρχος πρέπει να προτάσσει τα συμφέροντα της πόλης του, όχι του κόμματός κ. Σαραούδα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet