Συνεχίζεται για τρίτη χρονιά η τοποθέτηση νέων πεζοδρομίων στη Μεταμόρφωση
Κοινωνία

Συνεχίζεται για τρίτη χρονιά η τοποθέτηση νέων πεζοδρομίων στη Μεταμόρφωση

Με σταθερό ρυθμό και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, η τοποθέτηση νέων πεζοδρομίων και η αναβάθμιση των υπαρχόντων σε όλη την Μεταμόρφωση. Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή προχωρούν οι εργασίες στην οδό Πευκών, ενώ ακολουθούν οι οδοί Ναρκίσσου, Νιόβης και η περιοχή της Νέας Ζωής.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Στράτος Σαραούδας και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Μπάλτας επισκέφθηκαν σήμερα 15 Φεβρουαρίου σειρά έργων σε όλο τον Δήμο.

Συγκεκριμένα ο κ. Σαραούδας αναφέρει: «Επισκεφθήκαμε τις εργασίες τοποθέτησης των νέων πεζοδρομίων στην οδό Πευκών, τις εργασίες μόνωσης της ταράτσας του 2ου Λυκείου, οι οποίες λόγω της καλοκαιρίας ξεκίνησαν και άμεσα ολοκληρώνονται, την νησίδα Ηρακλείου-Μπιζανίου, στην οποία ολοκληρώθηκε η δημιουργία των νέων φρεατίων, ενώ σύντομα μπαίνει LED φωτισμός και θα ακολουθήσει δενδροφύτευση και το σύγχρονο γήπεδο-μπαλόνι στο 4ο Γυμνάσιο, όπου συνεχίζεται η περιμετρική διαμόρφωσή του και οι ράμπες για ΑμεΑ. Έργα τα οποία προχωρούν με σταθερό ρυθμό και κάνουν τη Μεταμόρφωση ολοένα και καλύτερη. Άλλωστε με σχέδιο και όραμα, αλλάζουμε μέρα με την ημέρα την πόλη μας. Κάποτε επενδύσαμε στην ελπίδα. Τώρα κάνουμε την ελπίδα πράξη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet