Σύγχρονο σύστημα τήρησης σειράς προτεραιότητας στο ΚΕΠ Δήμου Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Σύγχρονο σύστημα τήρησης σειράς προτεραιότητας στο ΚΕΠ Δήμου Μεταμόρφωσης

Στο ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών) του Δήμου Μεταμόρφωσης, εγκαταστάθηκε σύγχρονο σύστημα τήρησης σειράς προτεραιότητας, το οποίο δίνει τη δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίου και μέσω διαδικτύου.

Μπορείτε να βρείτε τις ακριβείς πληροφορίες χρήσης του συστήματος στον σύνδεσμο/link: Ηλεκτρονικό Εισιτήριο ΚΕΠ | Δήμος Μεταμόρφωσης (metamorfossi.gov.gr).

H αρμόδια αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών, Δήμητρα Σκοπελίτη, δήλωσε σχετικά:

Η χαρά μου είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς στο ΚΕΠ του Δήμου Μεταμόρφωσης, η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται ακόμα πιο εύκολη, με την εγκατάσταση ενός σύγχρονου συστήματος τήρησης σειράς προτεραιότητας.

Οφείλω να ευχαριστήσω την προϊσταμένη της διεύθυνσης του ΚΕΠ, κα Καψιμάλλη Αναστασία, αλλά και τον κ. Στρογγυλούδη Γιώργο, με την άψογη συνεργασία των οποίων, καταφέραμε να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες προς τους πολίτες υπηρεσίες και να διευκολύνουμε αφενός την εξυπηρέτησή τους και αφετέρου το έργο των υπάλληλων μας.

Και δεν σταματάμε εδώ…

Πρόθεση τόσο της παρούσας δημοτικής αρχής, όσο και προσωπική, είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και συνάμα η εξυπηρέτηση των πολιτών να αποτελούν βασικό σκοπό για τον Δήμο μας, σε συνεργασία πάντα με τους υπαλλήλους που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet