Το πρόγραμμα νοητικής ενδυνάμωσης LLM CARE ενεργοποιεί ο Δήμος Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Το πρόγραμμα νοητικής ενδυνάμωσης LLM CARE ενεργοποιεί ο Δήμος Μεταμόρφωσης

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια, ενεργοποιεί τη χρήση του προγράμματος νοητικής ενδυνάμωσης LLM CARE, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΥ).

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα νοητικής ενδυνάμωσης αφορά άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω με φυσιολογική μνήμη ή με ήπια νοητική διαταραχή και σε αρχικά στάδια άνοιας, με στόχο τη φροντίδα της νοητικής τους υγείας.

Τα επιστημονικά δεδομένα έχουν αναδείξει τη νοητική ενδυνάμωση ως μία μη φαρμακευτική παρέμβαση που συμβάλλει αποτελεσματικά στη βελτίωση των νοητικών λειτουργιών.

Το Πρόγραμμα Νοητικής Ενδυνάμωσης LLM CARE λειτουργεί με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και περιλαμβάνει αποτελεσματικές ασκήσεις νοητικής εξάσκησης με εκατοντάδες επίπεδα, οι οποίες εστιάζουν στην προσοχή, τη μνήμη, την ταχύτητα επεξεργασίας του εγκεφάλου, τις ανθρώπινες δεξιότητες, την πλοήγηση και την ευφυΐα. Κάθε μία άσκηση προσαρμόζεται αυτόματα στο επίπεδο των ικανοτήτων του ασκούμενου, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι πραγματικές βελτιώσεις του εγκεφάλου.

Για περισσότερες πληροφορίες συμμετοχής στο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 210 2818689.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet