Υπέρ των εργαζομένων Δήμου Μεταμόρφωσης για τα αναδρομικά ο Στρ. Σαραούδας
Κοινωνία

Υπέρ των εργαζομένων Δήμου Μεταμόρφωσης για τα αναδρομικά ο Στρ. Σαραούδας

Υπέρ του αιτήματος των εργαζομένων του Δήμου Μεταμόρφωσης να μην ασκηθεί από τον Δήμο έφεση ακύρωσης της απόφασης του Ειρηνοδικείου Νέας Ιωνίας που αφορά στην καταβολή αναδρομικών σε 88 εργαζόμενους τάχθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μεταμόρφωσης, επικεφαλής της παράταξης Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση, Στράτος Σαραούδας.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη σημειώνει:

Υπεύθυνα δίπλα στους εργαζομένους η Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση

Με απολύτως λογικά επιχειρήματα ο υποψήφιος δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, προσπάθησε να μεταπείσει τη δημοτική αρχή να μην ασκήσει έφεση ακύρωσης της απόφασης του Ειρηνοδικείου Νέας Ιωνίας, με την οποία δικαιώθηκαν οι 88 εργαζόμενοι αορίστου χρόνου. Πρόκειται για αναδρομικά των ετών 2015 – 2016, που έχουν επιδικαστεί στους εργαζόμενους.

Ο αρχηγός της Ελπίδας για τη Μεταμόρφωση, αφού απάντησε στον δήμαρχο για το ζήτημα των καταλογισμών και της απιστίας που έθεσε στην εισήγησή του, τάχθηκε υπέρ του αιτήματος των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαραούδας τόνισε ότι για αυτό το θέμα έχει τοποθετηθεί θετικά και η ΚΕΔΕ, το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο των δήμων όλης της χώρας και η διοίκηση θα έπρεπε να ακολουθήσει την απόφασή της. Επίσης, αποφάσεις υπέρ των εργαζομένων παίρνουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα Δημοτικά Συμβούλια όπου τίθεται το συγκεκριμένο θέμα.

Παράλληλα, στάθηκε και στο οικονομικό κομμάτι, εξηγώντας ότι ο Δήμος πληρώνει εδώ και αρκετά χρόνια περίπου τα μισά χρήματα για μισθοδοσία των εργαζομένων λόγω των γνωστών περικοπών. Και πάνω στις οποίες έχει «κτίσει» το πλεόνασμά του.

Ολοκληρώνοντας, ο κ. Σαραούδας χειροκροτήθηκε θερμά από τους εργαζόμενους που ήταν στην αίθουσα για την υπεύθυνη τοποθέτησή του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet