Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός φωτογραφίας από τον Δήμο Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός φωτογραφίας από τον Δήμο Μεταμόρφωσης

Το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης διοργανώνει χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Τα στολίδια των Χριστουγέννων και η Πόλη μας», όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας (αυτονόητο πως για ανήλικους χρειάζεται η γονική συναίνεση), αποστέλλοντας την φωτογραφία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], σε μορφή JPEG, από 23/12/2020 έως και 3/1/2021.

H διοίκηση επισημαίνει ότι στη συνέχεια στις 4/1/2020 οι φωτογραφίες (εφόσον πληρούν το θέμα και το πνεύμα των ημερών) θα αναρτηθούν στη σελίδα του Δήμου Μεταμόρφωσης στο facebook, όπου μπορείτε, κάνοντας like, να επιλέξετε τις φωτογραφίες που επιθυμείτε. Η ψηφοφορία θα έχει διάρκεια από τις 4/1/2020 έως και τις 17/1/2020, προσθέτει ο Δήμος.

Η λήψη που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες προτιμήσεις, θα κερδίσει μία φωτογραφική μηχανή και οι 10 επικρατέστερες φωτογραφίες, πέραν του αναμνηστικού τιμητικού διπλώματος που θα κερδίσουν, θα τυπωθούν (θα ζητηθεί φωτογραφικό αρχείο για εκτύπωση) και θα διακοσμήσουν δημοτικά κτήρια, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

«Η θεματολογία της κάθε φωτογραφίας πρέπει να περιέχει οπωσδήποτε στοιχεία χριστουγεννιάτικου στολισμού σε εξωτερικό χώρο, π.χ. το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης ή μία πλατεία, μεμονωμένα μοτίβα χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, ενώ μπορεί να συμπεριλαμβάνει και πρόσωπα με την σχετική έγγραφη άδεια τους για δημοσίευση, στη δε περίπτωση που υπάρχουν παιδιά σε αυτήν θα πρέπει να υπάρχει εγγράφως με ανάλογο κείμενο η σχετική άδεια δημοσίευσης από τους γονείς ή τους νόμιμους κηδεμόνες» σύμφωνα με τη διοίκηση.

«Απαραίτητη προϋπόθεση η χριστουγεννιάτικη διάθεση στους φακούς μας και το πνεύμα των Χριστουγέννων στις καρδιές μας. Το πνεύμα της αγάπης, της χαράς, της αλληλεγγύης και της κατάνυξης. Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία για όλους», το μήνυμα του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στον τηλ. αριθμό: 210 2844048 (Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Μεταμόρφωσης) και ώρες 9:00-14.30.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet