Μεταμόρφωση: Την τελευταία στιγμή απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη μέσα από το φλεγόμενο ασθενοφόρο – Βίντεο
Κοινωνία

Μεταμόρφωση: Την τελευταία στιγμή απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη μέσα από το φλεγόμενο ασθενοφόρο – Βίντεο

Αποκλειστικό βίντεο παρουσιάζει το protothema.gr από τη στιγμή που ένα ασθενοφόρο τυλίγεται στις φλόγες το μεσημέρι της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου. Φαίνονται οι φλόγες που τυλίγουν το ασθενοφόρο, ενώ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα γίνεται και η έκρηξη που αναστάτωσε την περιοχή της Μεταμόρφωσης

Είναι λίγα δευτερόλεπτα αφού το ασθενοφόρο που μετέφερε μια ηλικιωμένη γυναίκα έχει αρπάξει φωτιά στη Μεταμόρφωση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά ξέσπασε από φιάλη οξυγόνου, ενώ την ηλικιωμένη πρόλαβαν και έβγαλαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από το φλεγόμενο όχημα.

Στο αποκλειστικό βίντεο που παρουσιάζει το protothema.gr φαίνονται οι φλόγες που τυλίγουν το ασθενοφόρο, ενώ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα γίνεται και η έκρηξη που αναστάτωσε την περιοχή.

Ο άνθρωπος ο οποίος απαθανατίζει με το κινητό του τηλέφωνο το φλεγόμενο όχημα είχε αφήσει τη συσκευή του να καταγράφει το συμβάν όταν έγινε η έκρηξη και πρόλαβε να απομακρυνθεί πριν τραυματιστεί από κομμάτια του ασθενοφόρου που εκτινάχθηκαν στον αέρα.

Το περιστατικό συνέβη κοντά σε σχολικό συγκρότημα, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η πυρκαγιά ξέσπασε την ώρα που το ασθενοφόρο ήταν εν κινήσει, ενώ ερευνώνται τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet