Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση συμμετέχει στον καθαρισμό δημόσιων χώρων
Ποιότητα Ζωής

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση συμμετέχει στον καθαρισμό δημόσιων χώρων

Στην πανελλήνια δράση καθαρισμού και φροντίδας δημόσιου χώρου «Let’s do it» συμμετέχει και φέτος η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση.

«Με τη συμμετοχή μας θέλουμε να τονίσουμε τη σημασία που έχει η προστασία του δημόσιου χώρου για τις πόλεις μας και το μήνυμα είναι η συνεχής ενεργοποίηση των πολιτών για τη φροντίδα τους» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η παράταξη και προσθέτει:

«Ζούμε σε μια εποχή που ο δημόσιος χώρος κινδυνεύει από διάφορους “επιχειρηματίες” (με εισαγωγικά ή χωρίς) και από τις αντιλήψεις για “πάση θυσία ανάπτυξη”, χωρίς κανόνες, χωρίς προστασία του περιβάλλοντος, με λογικές της δεκαετίας του ’60, οι οποίες δημιούργησαν την Αθήνα της αντιπαροχής και της πολυκατοικίας.

»Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση θεωρεί την υπεράσπιση του δημόσιου χώρου απόλυτη προτεραιότητα και το δηλώνει εμπράκτως με κάθε ευκαιρία.

»Την Κυριακή 2 Απριλίου θα συμβάλλουμε στον καθαρισμό του κτήματος Δηλαβέρη, με συνάντηση στις 09:30 στα γραφεία της Συμμαχίας (Δεληγιάννη 8) και 10:00 στην παιδική χαρά της Νέας Ζωής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet