Μεταμόρφωση: Στη λαϊκή αγορά στη Σωκράτους το Κινητό Πράσινο Σημείο στις 27/4
Κοινωνία

Μεταμόρφωση: Στη λαϊκή αγορά στη Σωκράτους το Κινητό Πράσινο Σημείο στις 27/4

Στη λαϊκή αγορά στην οδό Σωκράτους, στη Μεταμόρφωση, θα βρίσκεται την Τετάρτη 27 Απριλίου το Κινητό Πράσινο Σημείο του «The Green City».

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης Πολιτών – «The Green City», το οποίο απευθύνεται σε περίπου 4 εκατ. πολίτες στους 66 Δήμους της Αττικής, αποτελεί μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ, στο οποίο οι πολίτες συμμετέχουν και εναποθέτουν -σε κινητές μονάδες συγκέντρωσης υλικών ανακύκλωσης (γνωστές ως κινητά πράσινα σημεία) μέταλλα, πλαστικά, χαρτί, γυαλί, σύνθετη συσκευασία, απόβλητα ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού μικρού μεγέθους, βρώσιμα έλαια και λίπη.

Στο πρόγραμμα αυτό σε καθημερινή βάση 60 Κινητά Πράσινα Σημεία πραγματοποιούν δρομολόγια, σταθμεύουν και λειτουργούν σε κάθε Δήμο της Περιφέρειας Αττικής, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να ανακυκλώνουν τα διαχωρισμένα υλικά πολλών κατηγοριών και να επιβραβεύονται.

Η δημοτική αρχή τονίζει ότι «με τη συμμετοχή μας δεν συμβάλλουμε μόνο στην προστασία του Περιβάλλοντος, άρα της ίδιας μας της ζωής, αλλά μαζεύουμε πόντους και κερδίζουμε δωροεπιταγές».

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείτε να εγγραφείτε:

  • Μέσω της mobile εφαρμογής The Green City, που είναι διαθέσιμη σε Google Play και App Store.
  • Στα Κινητά Πράσινα Σημεία, είτε μέσω της ειδικής touch οθόνης ή μέσω γραπτής αίτησης.
  • Μέσω της επίσημης σελίδας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet